БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 34 801
  • 735
# 645
Здравейте! Grinning
Извадих една торбичка печени чушки от фризера и искам да ги направя със яйца и сирене+подправки в продълговатата форма за кекс, един вид като руло да се получи... newsm78 Дайте някаква идея!  bouquet
Нещо такова ли:
http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpab … -cherveni-chushki
Виж целия пост
# 646
Здравейте! Grinning
Извадих една торбичка печени чушки от фризера и искам да ги направя със яйца и сирене+подправки в продълговатата форма за кекс, един вид като руло да се получи... newsm78
Нещо такова ли:
http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpab … -cherveni-chushki

И още  едно предложениеbouquet
Виж целия пост
# 647
Хачапурите дали ще станат на тефлонова скара, вместо на тефлонов тиган и на кое е по-добре? Rolling Eyes
Виж целия пост
# 648
Здравейте! Grinning
Извадих една торбичка печени чушки от фризера и искам да ги направя със яйца и сирене+подправки в продълговатата форма за кекс, един вид като руло да се получи... newsm78
Нещо такова ли:
http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpab … -cherveni-chushki
Мерси, аз намерих това http://pik.bg/%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BD-%D1%81-%D0%BF%D0%B5 … B8-news66440.html

И още  едно предложениеbouquet
Виж целия пост
# 649
Хачапурите дали ще станат на тефлонова скара, вместо на тефлонов тиган и на кое е по-добре? Rolling Eyes
Ще станат аз ги правих на ел.скара и бяха супер.
Скрит текст:
Виж целия пост
# 650
Хачапурите дали ще станат на тефлонова скара, вместо на тефлонов тиган и на кое е по-добре? Rolling Eyes
Ще станат аз ги правих на ел.скара и бяха супер.
Скрит текст:

Супер изглеждат, мнооого благодаря  Hug Все имах чувството, че на скарата ще са по-готини  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 651
Имам нужда от съвет  Rolling Eyes
Купих замразена цаца...та се чудя дали да я размразя преди пържене или не Thinking
И как да я изпържа с брашно или така както си е?Как става по вкусна?Не сме яли от години...и бях много радостна като я зърнах в магазина тук.
Виж целия пост
# 652
Оставям я да се отпусне , измивам, овалвам в брашно и след около час я пържа.
Виж целия пост
# 653
Имам нужда от съвет  Rolling Eyes
Купих замразена цаца...та се чудя дали да я размразя преди пържене или не Thinking
И как да я изпържа с брашно или така както си е?Как става по вкусна?Не сме яли от години...и бях много радостна като я зърнах в магазина тук.

 
Размразена и оваляна в царевично брашно. От него става много хрупкава.
Виж целия пост
# 654
Имам нужда от съвет  Rolling Eyes
Купих замразена цаца...та се чудя дали да я размразя преди пържене или не Thinking
И как да я изпържа с брашно или така както си е?Как става по вкусна?Не сме яли от години...и бях много радостна като я зърнах в магазина тук.

 
Размразена и оваляна в царевично брашно. От него става много хрупкава.

И аз съм "за" царевичното брашно  Peace
Виж целия пост
# 655
Спешен въпрос! Ще правя пържен език, трябва ли да го сваря предварително?
Виж целия пост
# 656
някой питаше за такава джаджа,въпреки че съм я виждала в София по левчетата за 4.80,по точно Еврозона мисля че се казваше в началото на Кирковския пазар http://ozo.bg/offer_9238
Виж целия пост
# 657
Спешен въпрос! Ще правя пържен език, трябва ли да го сваря предварително?

Аз винаги го варя предварително! Но по- вещите да кажат дали е задължително!
Виж целия пост
# 658
  bouquet благодаря
Виж целия пост
# 659
Спешен въпрос! Ще правя пържен език, трябва ли да го сваря предварително?
Да, и след като го свариш обели ципата. Докато е още топъл трябва да го направиш, иначе е много трудно.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия