Тео bebe е марка за специализирана бебешка грижа, която присъства на българския пазар от 1999 г. Марката предлага нежна грижа и внимателно подбрани рецепти, като по този начин през годините се утвърждава като най-добрият помощник на майката в ежедневната й грижа за бебето.
Сега Тео бебе е вече и във facebook, за да бъде още по-близо до всички. Готов да сподели прекрасните моменти от отглеждането на малките палавници, както и да отговори на всички въпроси, които ни интересуват, свързани с предлаганите продукти от серията.


Първата изненада, която Тео бебе предлага на своите facebook фенове и потребители на продуктите, е апликацията „Моето Тео бебе стихче”, където всеки желаещ родител може да се включи в надпреварата за прекрасни награди от Тео бебе – продуктови комплекти за грижата за кожата или за дрешките, дигитални фоторамки, с които винаги ще се помнят усмивките от щастливите мигове и камера, която винаги да е под ръка, за да съхрани безценните моменти.
Включете се и вие в играта от тук:  http://www.facebook.com/TeoBebe.bg/app_426284747463530

Тео бебе е марката, която прави всички свои продукти с много любов и грижа за нашите деца и с радост споделя всеки миг от тяхното ежедневие. Ние му се доверяваме и с нетърпение очакваме следващите изненади, които марката е подготвила за нас – нейните верни потребители, а до тогава ще пишем стихчета и ще си стискаме палци да сме сред щастливците спечелили награда!

Виж целия пост