Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

А кой ще се похвали от яслата или градината на детето си ?

  • 291 790
  • 705
# 690
Много съм доволна от госпожите на 1-ва група- Мечета в детската ясла Приказка, в Пловдив.
Най-вече госпожа Вени и г-жа Светлева, сестра Кавърджикова. Много обичат децата и им обръщат достатъчно внимание. Дворът е много хубав, стаята им е много светла и имат купища играчки.

Лошото, е че често слагат децата пред телевизора(особено другите 2 лели) и е практика родителите да водят болни деца, приемащите не ги режат още на вратата, ами ги приемат и вкарват вътре...  Stop

Да се допълня- явно учат песнички, понеже доста нови неща започва да си пее и танцува вкъщи. И все през уикенда иска ножичката...сигурно изрязват разни неща в яслата  Laughing
Виж целия пост
# 691
Здравейте, аз съм много доволна от детска ясла "Русалка" - град Варна. По - конкретно от госпожите във втора група: Мая Жекова и Демирева. Много мили жени и детето ги обича.
Виж целия пост
# 692
Здравейте,

Отдавна ползвам форума за информация, време е и да помогна с нещо на другите да се информират. Smile

Детето ми ходи в ДЯ Дара - гр. Пловдив, Смирненски, вече една година и съм доволна.
Ходи с много мерак (разбира се това е и до детето и до характер, не зависи само от яслата).
Адаптацията му я проведоха много внимателно. Даже аз исках по-набързо да стигнем до оставянето за цял ден, защото той плачеше малко само на влизане. Вътре си беше весел. Но те настояваха бавничко да стигнем до целия ден.
Осигуряват ми информация за него, не е имало инциденти. Учат ги на песни и танци.
Съдействаха с махането на памперса и тн. Особено директорката - харесвам вижданията й за децата и как трябва да се възпитават те.
Харесва ми, че ги извеждат навън децата във всеки един ден, в който времето позволява.  Лятото мисля, че даже ги извеждат два пъти. Но не съм сигурна, веднъж е веднага след закуска, а другият след 16-17ч
Относно болните - звъняли са ми да си го взимам, ако забележат, че започва да се покашля. Също веднъж беше вдигнал Т докато беше там, пак веднага ми звъннаха. (И в двата пъти това беше началото на неприятно дълго боледуване Sad Но това е друга тема). Така че мога да кажа, че следят нещата. Сополиви дечица винаги ще има във всички ясли обаче. Mask
Виж целия пост
# 693
Искам да похваля и да  благодаря на госпожите на моя син от ДГ"Чайка"гр.Пловдив/г-жа Дамянова и г-жа Бояджиева/.С професионализма си превърнаха  моето буйно и с някои вредни навици дете,в разумно и умеещо да общува в колектив момче.Синът ми все още пита и търси своята г-жа Дамянова.Тя се отнасяше с децата като със свои.
Има една максима:"Работи това,което ти харесва,за да не работиш" - г-жа Дамянова е от тези хора.Дай боже повече учители като нея.
Виж целия пост
# 694
Да се включа и аз. Дъщеря ми беше в ДГ"Русалка", Б крило пригоспожите Радева и Игнатова. Благодаря им за такта и търпението да интегрират моето осиновено и доста изоставащо дете, което тръгна направо във втора група и, които нито веднъж не се оплакаха от детето или от това, че им е трудно. Същите госпожи успешно интегрираха и две деца с аутизъм в групата.
Синът ми е в ДГ"Чучулига" при госпожите Петкова и Чобанова. Ходи с огромно удоволствие на детска градина. Отново попаднахме на прекрасни госпожи. Моите деца са късметлии.
Виж целия пост
# 695
Здравейте може ли препоръка за детска градина в Сливен.Повечето теми са заключени и за това си позволих да пиша в тази.Благодаря ви предварително.
Виж целия пост
# 696
Дъщеря ми тръгна на ясля ня 1г6 м. Живеем в Овча купел и избрахме СДЯ 66 в района, която посещаваме вече повече от година. Бих искала да споделя възхищението и благодарността си към невероятния персонал на яслята с директор г-жа Диана Ракова!! През цялото време те демонстрираха изключителен професионализъм и грижа за децата. Какво по- показателно от това, детето ти, видяло една от мед.сестрите в магазина, да затича да я прегърне...Горещо препоръчвам!
Виж целия пост
# 697
Аз обикновено не пиша по форумите, но сега не мога да пропусна да похваля нашите госпожи , помощник възпитателката и директорката на 47 дг Незабравка в ж.к. Люлин . Да си призная не си и мечтаех сина ми да попадне на толкова добри и отзивчиви учителки , директорката също е страхотна , опитва се да реши и малките проблеми , влиза в положение на родителите. Страхотни са и знам, че няма да го прочетат,но искам да им изкажа моите благодарности за грижите които полагат за децата .
Виж целия пост
# 698
92 ДГ "Мечта", гр. София. 1 година в яслата и сега 1 група в градината- прекрасно отношение към детето ми,ходи с удоволствие и желание.
И ние сме първа група в тази градина! Аз също съм доволна. При г-жа Славчева и г-жа Иванова сме.
Виж целия пост
# 699
Здравейте,
Наскоро се преместих в Младост 3 и ще се радвам да ми препоръчате някоя градина за догодина. Детето ми ще бъде 1ва група.
Благодаря Simple Smile
Виж целия пост
# 700
101 ДГ "Ябълкова градина", София. Синът ми беше там 4 години, сега малкото е втора година ясла. Страхотна директорка, прекрасни учителки.
Виж целия пост
# 701
Дъщеря ми посещава ДГ 60 Бор в гр. София, кв. Княжево от три дни, възхитена съм меко казано от персонала и грижите. Тя не се разплака дори при първото оставяне сутринта, остана до следобяд, а след това постоянно говореше как иска да ходи при децата и при г-жа Стоянова. До момента е посещавала частна ясла и много се притеснявах как ще се адаптира, но просто съм очарована. Сестрата сутрин ги посреща с огромна усмивка, а дъщеря ми бърза да се качва в групата и това е още от първия, втория ден.
Виж целия пост
# 702
Много бях доволна от всичко в 13 ОДЗ, Дружба, София - яслени групи. Синът ми започна да посещава на 1г1м - на втория ден махнаха бибата изцяло, пиеше от чаша. На втората седмица започна да се храни сам, показваше движения от детските песнички, доста повече започна и да бъбри. Вземах си детето щастливо, спокойно, наспано, нахранено и много чисто (включително със спокойна кожа под памперса, което си е знак, че не са го сменили преди да го взема, а се се грижили нормално за хигиената). Имаше чудесен диалог с учителките. Казах им, че не очаквам да помнят кое дете е акало днес ... Но, ако случайно имат спомен за сина ми - госпожата каза "ама, как?! Това е толкова важно - следим всичко" - и дойде с малко листче ... записали си кой е вършил работата Simple Smile Театър - почти всяка седмица. Хубава храна, за която сестрата се грижеше видимо много добре и старателно. Абе - всичко чудесно. За съжаление го отписахме - от година живеем в Англия. Връщаме се през лятото и така се надявах да има места в 13-то, но уви ...
Виж целия пост
# 703
Някой може ли да ми каже кога излиза класирането за яслите, пуснах кандидатури преди малко
Виж целия пост
# 704
Някой може ли да ми каже кога излиза класирането за яслите, пуснах кандидатури преди малко

Месец май. И тръгвате септември.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия