Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Вихрят се купони, пее ЮНЧЕ с пълен глас: "Мъничко пораснах и ми личи!"

  • 68 804
  • 737
# 735
Благодаря ви Hug

Мейдънли Hug, добре съм, очертава се лека бременност като предишната, даже сега нямам и киселини Sunglasses Малко ми е тежко ходенето на работа, в момента съм отпуска, но последните дни преди нея си ме наболваше корема постоянно и мисля да излизам в болничен до края. Още не знам пол, утре съм на преглед и ще помоля док да се пробва да види, ако ли не, на 24,02 на ФМ. Имам едно такова натрапчиво усещане за момиче, миналия път си беше за момче, ама не се навивам много да не се разочаровам Mr. Green
Виж целия пост
# 736
Честито. Прекрасна новина. Лека бременност и здраво бебче на финала.
Моята принцеска започна да употребява едни думи, които вкъщи никой не споменава. Сигурна съм, че ги е научила от градината. Когато й угаждаме всички сме много добри, иначе сме били "лоши и глупави, не ни обичала" и пр.
Поръчала е още бебета да има, освен брат й, за да има с кой да си играе. С брат й все играят на мама и тати. Тати ходел на работа и носел пари, а мама гледала бебето (кукла или плюшена играчка в зависимост от настроението) и готвела и била много заета.
Вкъщи като разпръснат играчките, едвам ги събирам. По принцип тематично са подредени в кашони и вадя по един, но понякога става натрупване.
От известно време научи повечето букви. Пише си сама името. На брат й също. Знае с кои букви започват имената на останалите. С рисуването голям напредък. Почти не излиза от очертанията. Рисунките й вече придобиват смисъл и не са драсканици. Прави дървета, цветя, разни фигури и не е трудно да се разбере какво е нарисувано. Помни супер много и припява песните от градината и от допълнителните уроци по английски. Знае всички цифри до 12 да ги пише и да брои.
 А при вас карате ли ги да учат букви и цифри? При нея е с нейно желание и не е насила. Обича да научава нови неща и няма търпение да тръгне на училище. Още от сега е поръчала раница и нови сандали на цветя, пеперуди и принцеси разбира се.
Идея за заглавие "Юнчето расте, на мама и тати прекрасното дете"
Виж целия пост
# 737
Иии... стигнахме 50-а страничка Mr. Green
Заповядайте в Новата тема
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия