Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Oктомврийчета - 36

  • 68 414
  • 738

Анкета

Време е да изберем заглавие за новата тема Simple Smile

Опции:

# 735
До вчера бях на вълна плаж и жеги. Хич не мога да се потопя в атмосферата на студ и сняг. Върнахме се. Изкарахме страхотно. Обиколихме и видяхме много, включително и Петра в Йордания. Скоро ще има и снимки.

Един брой дете болно, иначе като цяло успешно са се справили бабите.
Виж целия пост
# 736
Здравейте,
при нас никой не е обикалял, но и аз не го възприемам много-много като празник за по нашите ширини. В българския фолклор има толкова хубави празници, включително и от този тип, на които не им се обръща внимание... днес примерно е архангелова задушница и затова "бог да прости" близките ви покойни.
облаче, ще свикне скоро Борко и начуркванията ще спрат. Не му обръщай внимание, че да не се стресира допълнително.
Мила, безкрайно добре разбирам сестричката ти (нали моя си го взех от болницата след 7 дни) и се радвам, че бебчето си е вкъщи вече Simple Smile Капки му слагаха и на моя, даже ги продължихме и вкъщи защото лявото оче гурелясваше. На нормално родените им казваха, че ги изписват превантивно. За пъпчето ни бяха казали много внимателно да понамокряме със спирт, но съвсем малко и то не всеки ден, по-важно беше да се сипва от прахчето за пъп и да не се пипа и мята излишно.
Оле, говори ни говори за плажове и топли моренца Laughing В Петра сигурно е било вълнуващо. Един брой болно дете да се оправя бързо и да не помрачава настроението. Компенсация за доброто представяне на бабите има ли?  Laughing
Светъл ден ви пожелавам.
Виж целия пост
# 737
НОВА ТЕМА
Виж целия пост
# 738
Момичета, пообърках малко нещата, за това старата ни тема е с такова заглавие Embarassed
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия