Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

LIPOVON - ultimate weight reduction - 2

  • 196 170
  • 868
# 30
Сега да ви кажа аз какво направих. Написах едно гневно писанце на сайта, от който аз поръчах като цитирах някои разпоредби от Закона за защита на потребителите и веднага ми писаха и ми казаха че съвсем безплатно ще ми доставят нови хапчета. След това им писах, че аз няма да платя и за доставката, и че опаковката ми е отворена и съм пила три хапчета, дадох си адреса и телефона, защото не може ли да го намерят в сайта (ама аз поръчах по телефона и затова) и сега ще чакам да видя какво ще стане. Не са познали кого ще лъжат. #2gunfire Аз си знам правата!
Виж целия пост
# 31
Докато прочета от къде сте поръчали и да споделя, че сте се набутали - вие сами сте го разбрали  ooooh!
Сайта, от който аз поръчах и нямах никакви проблеми и съответно свалих килцата е:
 http://www.lipovon-bg.com/

Не смятам да поръчвам нови, понеже продължавам и без тях с ограничаване в  храненето, пия пак много вода, реално нямам апетит / ама и то в тези жеги  Tired /

Успех, момичета !
Виж целия пост
# 32
И аз си поръчах и ми изпратиха някаква промоционална опаковка 45 хапчета, може и да са фалшименто, ще видим. Днес ми е второто хапче. Имам си силното желание да пия вода, вчера изпих 3 литра . Тренирам на степера. Имам много за сваляне и е логично да сваля по - бързо. От вчера до днес съм -1 кг.

От https://www.facebook.com/pages/Lipovon-%D0%9E%D1%82%D1%81%D0%BB% … 074796396?fref=ts ги поръчах, ако са менте, ще ви споделя, за да не се набутат и други. Ще споделя резултата след седмица, да видим какво ще се получи.

ПП. Ако е в разрез с правилата линка ми, моля да бъда извинена!
Виж целия пост
# 33
Шушу-мушу, какъв цвят са капсулите ти? В официалния сайт пише, че са бели. Моите от тази промоционална опаковка бяха зелени. Днес ми доставиха опаковка от 30 капсули и са бели. Само дано за отмъщение да не са ми пратили някакви други боклуци  Sick Praynig, за дето им спретнах скандалчето вчера.
Виж целия пост
# 34
О, сега видях сайта, от който си поръчала хапчетата, същия е от който поръчах и аз. Казват, че официалния сайт е Lipovon-bg.com, а не този.
Виж целия пост
# 35
Да, зелени са. Но ми действа по същия начин както тези, които вие казвате. Иначе ми предложиха ако искам да ми пратят другите, казаха, че уж тези били със същия състав, но понеже били промоционални и тн. Искам да видя как ще действат. Парите ги прежалих, ще пиша отзиви задължително за да няма други набутани.
Виж целия пост
# 36
Здравейте, аз спрях да пия зелените -изпратих ги обратно на подателя , а дали ще ми върне . парите   както ми предложи по тел.  ?  Ще ви кажа. поръчах си отново от др  сайт от белите и вече всичко е наред.
Виж целия пост
# 37
Здравейте, аз спрях да пия зелените -изпратих ги обратно на подателя , а дали ще ми върне . парите   както ми предложи по тел.  ?  Ще ви кажа. поръчах си отново от др  сайт от белите и вече всичко е наред.
A зелените не ти действаха, или ти давах странични ефекти?
Виж целия пост
# 38
 Никакъв ефект дори вода не ми се пиеше . Реших че  си внушавам  , затова се напънах няколко дни по точно 5 .Запчнах да търся информация за  тези капсули но никаде  и никой не можа да ми обясни дали наистина производителят е пуснал подобна опаковка. Тогава си зададох логичният въпрос  -защо повече хапчета на същата цена ? Промоции се правят когато нещо не се търси , а не в сезона на най- голямо търсене. Обадих се и в РЗИ  от там ми казаха че когато се променя цвета на едно лекарство (добавка) то трябва да е отразено  все някъде . В нито един от сайтовете не е отразена тази опаковка. Това потвърди съмненията ми .Пила съм липовон и преди и знам как ми действа.
Виж целия пост
# 39
Здравейте, употребявам продукта липовон от месец, днеска си поръчах една опаковка от официалния сайт за България lipovon-bg.com, и попаднах на следната информация:
"ВНИМАНИЕ! НА ПАЗАРА СЕ ПОЯВИ МЕНТЕ НА ПРОДУКТА ЛИПОВОН, КОЕТО Е ОПАСНО ЗА ЗДРАВЕТО!
МЕНТЕТО Е С ПО-ГОЛЯМА КУТИЯ - ВИСОКА Е 8,8 СМ. В КУТИЯТА ИМА 45 КАПСУЛИ, КОИТО СА ЗЕЛЕН ЦВЯТ!
Ментето се разпространява от сайта bio-lipovon.com"
Не знам колко е истина на внимавайте!!!!
Виж целия пост
# 40
Такова менте се продава и от lipovon-bulgariq.com, аз там получих такива.
Виж целия пост
# 41
Вчера говорих с човека от  lipovon-bulgariq.com. Беше много мил в интерес на истината. Обеща в понеделник да ми изпрати от другата опаковка с 30 капсули. До колкото разбрах внасят хапчетата от едно и също място, и тези с 30 капсули и тези с 45. Не знам какво да мисля. Освен, че ще ми изпрати 30-те капсули безплатно, каза да задържа и тези с 45, да си ги изпия и да съм видела, че ще има ефект и ще остана доволна. Извини се, че е станало недоразумение, че той не е проверил, че са различен цвят, но твърди, че са еднакви по състав и съжалява, че някой се притеснява какво пие.
Та в понеделник би трябвало да получа другата опаковка, ще ви пиша пак. Каза също, ако някой има от промоционалните да му се обади и ще ги смени, ще се разберат.
Иначе за статистиката Simple Smile, днес съм още половин килограм надолу. Пила съм 4 хапчета + сутринта едно, общо 1,5 кг надолу.
Виж целия пост
# 42
Здравейте, употребявам продукта липовон от месец, днеска си поръчах една опаковка от официалния сайт


За месец колко си свалила?
Виж целия пост
# 43
Вчера си взех  оригинален липовон от фитнес инструктор. Миналия път свалих около 6 кг.
Виж целия пост
# 44
Два пъти съм поръчвала от www.lipovon-bg.com и съответно е имало ефект. Това би трябвало да е официалният сайт, а не www.lipovon-bulgaria.com  Thinking
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия