2 АЕГ "Томас Джеферсън" - ИНФОРМАЦИЯ

  • 137 697
  • 765
Здравейте,

Нека всеки,който има информация относно униформи, учебници, профилиращи предмети, учители и т.н. да сподели в темата.
Нека си бъдем взаимно полезни
Виж целия пост
# 1
записахме се...униформите са 95 лв. - сако, риза и вратовръзка, носят се за официални празници и препоръчаха да се поръчва по-голям размер, за да става и за петте години. Има и едни блузки лакоста по 20 лв. за ежедневно носене, но рядко ги изисквали, така че 2 са достатъчни.
Питах зам. директора за профилиращите предмети - от 9 клас се включва втория език, от 10 клас - третия проф. предмет и от 11 клас съответно четвъртия. Ние сме пар. АЕ, НЕ, БЕЛ, РЕ, така че в случая руски език ще се изучава само в 11 и 12 кл.
Виж целия пост
# 2
И ние се записахме, предупредиха ни за поръчка на учебници, които трябва да бъдат платени до края на юли.
От вътре училището беше много чисто и поддържано.
Наистина на децата им остава само да учат, всички условия те да се чувстват комфортно са налице
Виж целия пост
# 3
Знае ли някой на кое издателство са учебниците по БЕЛ и математика за 8 клас?
Виж целия пост
# 4
някой има ли актуална информация ?  Кога ще е родителската среща за 8 клас ?
Виж целия пост
# 5
Здравейте. Дано усещането за лека лежерност да не се затвърди и по отношение на качеството на учебния процес. Засега давам известно време толеранс.
Виж целия пост
# 6
Нямам данни за родителска среща на 8 клас и това леко ме изнервя.
По отношение на организационния процес - това което мога да кажа е, че униформите не са готови все още, дадохме пари за учебник и сборник по математика, но все още не сме си ги получили. Няма никъде информация за извънкласните клубове в училището.
Днес имаха тест-входно ниво по математика, а вчера беше по англ. език.
Учителката по математика била много строга, според сина ми  Laughing
Тестът по математика- много труден, но така е, като цяло лято си лежи и си свирка  Mr. Green
Виж целия пост
# 7
Нямам данни за родителска среща на 8 клас и това леко ме изнервя.

Класната на сина ми е казала, че ще има родителска среща другата седмица. Вероятно утре или вдругиден ще съобщят на всички класове. Simple Smile
Виж целия пост
# 8
Благодаря за темата - включвам се и аз. Дъщеря ми е в 8в клас. Това е единственото училище, в което искаше да учи. До момента е много доволна и ентусиазирана - съучениците - супер, класната - супер. Харесва и останалите учители и училището изобщо. Надявам се да продължи така.
Родителската среща е на 01.10. от 18:30. Организира се еднодневна екскурзия до Ловеч на 16.10. Входното ниво по математика мина - оценка 5,56 Grinning Входното по български -вероятно утре. По английски май няма да има, а и няма смисъл според мен. Информацията на сайта наистина се обновява бавно. Пробвах да вляза в електронния дневник, но "не се открива ученик с посочените данни". Може би още не са въвели данните на осмокласниците.
Виж целия пост
# 9
Извинявам се за грешката - 8б клас сме.
Виж целия пост
# 10
Видях, че сте открили специална тема. Понеже синът завърши тази година това училище. В тази връзка, ако някой иска сакото му от униформата, слагал го е 2-3 пъти, ще го дам и на химическо, нека да ми пише на лични, довечера ще погледна кой номер е.
И понеже учителите му сигурно преподават сега на вашите деца също може да бъда полезна с отзиви. Дано се паднете в някои от годините по математика при Маздрашка, страхотен преподавател.
Виж целия пост
# 11
Тази година са при Маздрашка. Тя е класна на 8а клас. Класната на дъщеря ми е Ирина Костадинова. По български е Дамянова. По английски също се казва Дамянова, но тя май е за първа година в училището. Ще съм благодарна за отзиви.
Виж целия пост
# 12
По математика - Катя Тофик, а по БЕЛ - Цветослав Петранов. Моля, за отзиви за тези преподаватели.
По английски език е Петрунова, доколкото разбрах е за първа година учител във Втора английска. Преди това е била преподавател в Първа Английска, но не съм много сигурна, че съм разбрала правилно.
Като цяло съм притеснена за госпожата по математика. Доколкото виждам в сайта на гимназията, тя е със специализация по математика, а иначе е химик. Много строга , взела им е страха още от първите дни  Simple Smile Ако има някой конкретни впечатления от нейния стил и начин на преподаване ще съм много благодарна
Виж целия пост
# 13
Тази година са при Маздрашка. Тя е класна на 8а клас. Класната на дъщеря ми е Ирина Костадинова. По български е Дамянова. По английски също се казва Дамянова, но тя май е за първа година в училището. Ще съм благодарна за отзиви.
Поздравления за комбинацията Маздрашка - Дамянова по български, може би най-добрата комбинация от учители. Ще видите на родителската. Дано да имате късмет и с английския.
За Тофик мога само да кажа, че е имам много добри впечатления, тя е заместник директор и понякога е помагала на децата. Петрунов не ни е предавал, а Костадинова не беше ли по биология. Беше класна на 12 Е клас миналата година, готина е.
Сакото е №42, има също и риза №42, която не е обличана.
Виж целия пост
# 14
Да, Костадинова е по биология. При нашия випуск 8б е с химия и биология. Дъщеря ми харесва много и учителката по английски. Изисква писането на взетите думи само от децата, които не ги знаят, което според мене е добре. Дъщеря ми взе FCA на Кеймбридж - ниво В2 и писането на познати думи по 20 пъти би било демотивиращо за нея. Веднъж седмично имат час с американец, който също бил готин.

gal94, до колкото разбирам от поста ти, това, че тази година са с Маздрашка и Дамянова, не означава, че и по-нататък ще е така? Всяка година ли се сменят учителите по предметите?
Още иден въпрос - електронния дневник въведен ли е реално в училището и ако да - редовно ли се попълва информация в него?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия