Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Първа весела годинка ще празнува Юлската дружинка

  • 51 508
  • 742
# 735
Здравейте пак,
днес ще се побъркам. Или бебето реве или котката. Редуват се. Не се издържа. Бебето нервничи защото май вади нови зъбчета и не спи спокойно. Котката иска да ходиме заедно на балкона, тя не може сама. Успях да ви изчета. 
 JACKLIN'S MОM- според мен това са гъбички. Така че трябва да ви види дерматолог, но може и педиатър да потвърди. Някои гъбички са много упорити, а може и да станат нещо като заразни.
Аз също чета книжки, гледаме и книжки с камиони и животни. Текстовете нещо не ми харесват и не са както едно време. Нещо на някои книжки им липсва римата.
Котето настоява много. Оставям ви.
Виж целия пост
# 736
Добро утро!
Момичета, може ли някой да пусне нова тема, защото аз няма да мога?
На Алекс в яслата коледното тържество е на 19 и много се надявам да е здрави и да присъства, ще имат и куклен театър.
Хубав ден!
Виж целия пост
# 737
Вече на година и половина е нашата юлска дружина:)
Други идеи за заглавия,че нещо нямам муза след безсънната нощ:)
Виж целия пост
# 738
" Коледата наближава вече, палува ЮЛСКОТО човече". Grinning Май сме имали подобно заглавие? newsm78 И на мен само това ми хрумна. Hug
Виж целия пост
# 739
На мен ми харесват и двете, но като се има предвид колко време изписваме една тема, тази Коледа може да стои като заглавие до май месец Simple Smile Иначе и без рими, а само Юли 2013, пак ме устройва. Но както реши този, който ще я прави. Все пак важна е темата и това, че споделяме, а не заглавието.
Виж целия пост
# 740
Здравейте  Hug
Днес изипита мина добре, надявам се на максимална оценка  Praynig
За новата тема - каквото и заглавие да изберете аз съм съгласна, но да я пусне някой който е пускал теми, защото аз не съм пускала и не знам дали ще се спрявя.
Съни, дано да е здрав Алекс за тържеството и нашето ще е на 19-ти, без родители (това е нормално в ясленска възраст, дори в 1-ва група на детската граина е трудно да се прави тържество с родители, за това в повечето групи го правят за 8-ми март за да могат децата да се подготвят и настроят, някои доста плачсат като видят мама и тати и отказват да си кажат стихчетата  Grinning) и ние ще имаме театър, това ще е третия и театър, но не ни таксуват, защото е много малка.
arch.mae , успех на празничната вечеря  Hug
Хубава вечер  Hug
Виж целия пост
# 741
Рокси, пожелавам ти максимална оценка. И при Алекс тържеството е без родители, но наистина е нормално. Още повече, че той още не може да пее песни, да казва стихчета. Вечер като го питам коя песничка са пяли и той си тананика нещо, но е далеч от пеене на песни. Освен това наистина се разконцентрират, когато родителите са там.
Виж целия пост
# 742
НОВА ТЕМА
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия