Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бременни майки 2013 от Бургас

  • 2 963
  • 9
Здравейте! Аз съм с термин 29.10.2013г. 
Търсих  тема, но освен Бургаски майчета, която май е комбинация от бъдещи и настоящи, не можах да намеря индивидуална.
Ще се радвам да споделяме мнения, опит и каквото още се сетите Simple Smile
Виж целия пост
# 1
Много сме малко ,за да има отделна тема! Sad Дори в "Бургаски майчета" където е за майки бъдещи и настоящи пак са малко тези ,които пишат редовно!
Ако имаш въпроси пиши там,всички ще се радват да ти отговорят и помогнат с каквото могат! Hug
Виж целия пост
# 2
Благодаря ти за отговора и поканата, ще се присъединя към вас, Бибо, наистина много жалко, че има толкова малко бъдещи майки в Бургас..., или може би избират друга форма на комуникация...дано е второто.
Виж целия пост
# 3
А не, Simple Smileедва ли са малко бременните в Бургас,по-скоро малко пишат,аз съм забелязала и в отчетните по месеци от Бургас винаги сме най-малко.
Виж целия пост
# 4
Хайде да ударя едно рамо.  Grinning
Моят термин е за началото на ноември. Оглеждам се за болница за раждане и чета всичко по темата, но не се ориентирам по- лесно от това. Ако някой е на такава вълна` ще се радвам да сподели впечатления.
Виж целия пост
# 5
Аз  съм се насочила към Дева Мария.  Знам, че всяка бременна, която си води  ЖК в Света София и в Дева Мария е освободена от доплащане за подобрени битови условия при нормално раждане или  заплаща сумата от 250лв.за раждане чрез секцио.
Виж целия пост
# 6
За Дева Мария имам предубеждения, в следствие на среща с един анестезиолог, който не ми вдъхна доверие. Търся болница, в която медицинските лица имат подържаща роля и се съобразяват с желанието на раждащата, естествено в рамките на разумното. Бях залитнала по Черноморска, но вчера гледах за един случай с фатален край и категорично се отказах от нея. В МБАЛ родилното изглежда по потресаващо зловещ начин, а акушерката се изказа, че принципно промяна в учебниците по акушерство няма през последните 40г. и следователно науката споед нея за 40г. не търпи развитие Thinking
Сега проучвам болници и лекари в Сливен. Започвам да се тревожа, че ще си остана "у дома" да си раждам  Joy ако не намеря екип, на който може да се вярва.

Виж целия пост
# 7
Оф и аз гледах откъс от случая в Черноморска, малко странно ми изглежда и някак си не мога да разбера точно какво се случило, но имам познати които родиха там и са с добро мнение. За Сливен също съм чувала хубави мнения, както и за клиниката на д-р Яков във Варна.
За МБАЛ - какво да кажа, не само родилното , то като цяло болницата е ужасна, не знам защо обаче всички твърдят, че там били най-големите специалисти и т.н.
А ти при кого си водиш ЖК?
Виж целия пост
# 8
Докторът ми е Кироваков в МБАЛ - не съм очарована. Ти с какво впечатление си от лекаря си, има ли такъв на който да се довериш?
Виж целия пост
# 9
Аз съм при Минчев от ДМ , и смятам там да раждам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия