Ябълков сладкиш с карамел - моя любим, евтин и бърз!

  • 251 150
  • 537
# 15
Направих го,само канела добавих стана невероятен  Innocent
Виж целия пост
# 16
Записах си го. Утре ще го направя на мойте мъже.
Яла съм го, но нямах рецептата. Наистина е много вкусен smile3521
Виж целия пост
# 17
И аз тази сутрин направих сладкиша. Стана много вкусен! Е, следващият път ще сложа по-малко захар, защото ми се струва доста сладък. Отгоре не ми се оформи много добре, но това сигурно е заради маслото, което се оказа повече маргарин, отколкото масло.
Браво на автора на рецептата! Simple Smile
Виж целия пост
# 18
 newsm44 Радвам се , че ви харесва! Първия път винаги  е по-труден, но  втория обикновенно става както трябва и си нагаждаш продуктите по свой вкус.

newsm38П.П. Може да му се сложе отгоре разбита сметана, но аз го обичам гол!

"Най-накрая и аз да го направя!

 Ето го стъпка по стъпка!


1. маслото + захарта  http://images08.snimka.bg/000899623.jpg

2. ябълките са наредени и е залят със сместа http://images08.snimka.bg/000899624.jpg

3. Изпечен  http://images08.snimka.bg/000899625.jpg

4. Готов и обърнат 

"

Виж целия пост
# 19
А може би и с топка сметанов сладолед ще върви, ахххх Hug
Виж целия пост
# 20
Звучи вкусно и аз ще го пробвам Wink
Виж целия пост
# 21
Тъкмо се чудех какво да правя ябълките които имам GrinningУтре ще спретнем сладкиша,а и много обичам с карамел,ммммммм
Интересува ме само,като се изпече,карамела залепва ли  по тавата,моите тави са алуминиеви обикновенни?!
Виж целия пост
# 22
... по рецепта на DolceVita.
Моля те, ако имаш време да сложиш рецептата й тук.
Виж целия пост
# 23
Няма значение каква е тавата, но трябва да се обърне веднага като го извадиш от фурната!

Още топъл сладкиша се обръща върху голяма чиния или поднос, зависи от тавата. В тавата се сипва 1 ч.ч. вода и се слага на котлона да кипне, защото остава карамел - залива се сладкиша с получения сироп..

Виж целия пост
# 24
звучи вкусно,скоро ще го пробвам и аз  chef
Виж целия пост
# 25
О направих го и стана супер  Peace  chef Grinning
Виж целия пост
# 26
И аз го направих още миналата седмица, супер е. Мъжът ми го хареса много , защото е сиропиран.
Виж целия пост
# 27
Направи я тази вкуснотия и аз ииииии smile3501 Рецептата за тестото в същият вид но само с 1 яйце в повече. Ако някой не знае как се процедира с карамела в началото да кажа че първо се разтапя и след това се добавя маслото. Сложих ябълки и банани в карамела но бананите стават много сладки и за това следващият път само с ябълки. Чудесна рецепта! Браво!
Имам един друг вариант на кайсиев сладкиш но като ми остане време ще пусна рецептата.
Виж целия пост
# 28
И аз го направих, БРАВО за рецептата страхотна е! Hug
Много добра рецепта.
От начало се чудех в какво да го опека, но като замесих тестото разбрах, че трябва да е в по малка тортена чиния.

Веднага си го записвам! Laughing
Мисля, че е доста подходящ за гости, защото има страхотен външен вид!
Виж целия пост
# 29
Аз го правя в тефлонова тавичка с форма на сърце Two Hearts става наистина красив! Тавичката наистина трябва да е по-малка.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия