Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Какво работите?

  • 18 889
  • 136
Провокирана от темата за помощ в търсенето на работа, реших да ви питам какво работите? Харесвате ли това, с което се занимавате или го правите защото ви се налага?
Виж целия пост
# 1
работила съм различни неща и винаги ми е харесвало, намирам си предизвикателство, посока, развивам се

занимава ми се  и с други неща, дори много, но ..... моментът не е подходящ  Peace
Виж целия пост
# 2
Работила съм само в туризма (изключвам помощта в магазина на майка ми като ученичка). Обожавам си работата. Срещам се с безкрайно много различни и интересни хора. Всеки ден научавам нещо ново от тях. Не мога да си се представя да работя друго. Ако се наложи ок, но докато имам избор ще си стоя в туризма.  Heart Eyes
Виж целия пост
# 3
Аз работя като софтуерен инженер.И да харесвам си работата.Не бих я заменил с нищо друго.
Виж целия пост
# 4
15 години се подвизавах като учител по електротехника - работата хубаво - харесваше ми,ама парите не стигаха до никъде. От 10 години се занимавам с мрежов маркетинг - не искам и да чуя повече за работа с работно време и шеф Peace
Виж целия пост
# 5
В момента работя нещо ,което не ми харесва,но все пак има какво да науча от там.Изобщо не се чувствам удолетворена,но момента е такъв ,че нямам голям избор.Надявам се да си намеря такава работа ,която да ми даде преспектива да науча нещо повече за възможностите ,които притежавам,а все още не съм показала.Искам да се занимавам с нещо,с което бих била полезна на хората.
Виж целия пост
# 6
И аз се подвизавах 20 години като учител по БЕЛ. За да ми стигат поне малко парите работех и допълнително, уморително занимание. Излязох в пенсия по болест и реших да сменя професията, смятах да работя нещо от вкъщи. На 45 години това обаче става трудно, по-точно не става.... Confused Върнах се пак към добре познатото. Правя го, защото ми се налага.
Виж целия пост
# 7
 Аз работя в отдел, който се казва "Капитално строителство", основната дейност на дружеството не е строителство, но сградният фонд е огромен и има нужда от поддръжка.
 Не съм инжененер, работя в административната част.
 Две години и половина работих в компанията преди да вляза в този екип, всъщност ме поканиха когато състава стана интернационален и Европа влезе в нашия департмънт.
 Истината е, че понякога ми се налага да говоря три езика, да съм търпелива с колегите на възрастта на моите родители и да намирам верния тон с всички.
 За мен е много важно и го правя в работата си - задача или молба от колега, свързана с неговата работа се изпълнява от раз, не се казва два пъти и се върши вярно.
 На мен не се налага да ми се казва два пъти, аз също не казвам два пъти.
 Имам си моя си философия - аз работя с колегите си, а не само с началниците, в смисъл никога няма да откажа на колега нещо веднага, защото не е моя работа или защото не съм питала началника си или защото задачата не идва от него.
 
 
Виж целия пост
# 8
  В момента домакиня и баба. Иначе много неща съм работила,плетачка на машинни пердета, монтажник на кожени изделия, калкулант в стол, магазинер в склад за метали,крановик, комплектовчик (за това изкарах книжка за електрокар,трябваше да пренасям огромни неща) и шлосер.Нищо женско, освен плетенето.Ааа, по документи съм и собственик на фирма, но само подпис и печат понякога се искат от мен.
Виж целия пост
# 9
В момента работя най-хубавото- майка.
Иначе от 15 години счетоводител.
Виж целия пост
# 10

 Сигма, какво яде бебето на аватара ти?  Thinking

Когато завършвах си харесвах професията, все повече не я харесвам, но и не ми се е налагало да работя много по нея. Слава Богу тази професия се оказа и широко приложима вкъщи и благодарение на знанията и уменията си, съм спестявала нееднократно влизането в болница на/с децата си.
Там където живея в момента е и много добре платена и престижна, и може би скоро ще ми се наложи да я практикувам все пак...
Виж целия пост
# 11

 Сигма, какво яде бебето на аватара ти?  Thinking


Мисля, че бебето се опитва да си вземе храна от някаква картинка. Даже ми се струва, че е резенче диня.  Wink
 Аз не си харесвам работата хич. Отчаяно се нуждая да започна с нещо друго, но вече съм на възраст. Учителка съм.
Виж целия пост
# 12
Сигма, какво яде бебето на аватара ти?  Thinking
Мисля, че бебето се опитва да си вземе храна от някаква картинка. Даже ми се струва, че е резенче диня.  Wink
 

Да, опитва се да вземе нещо от картинката, но точно тук идва моята чуденка, защото на нищо не я оприличавам тази картинка, дори и на диня.   newsm78 А как ли не си въртях главата за да успея да фигурирам какво точно виждам  ooooh!
Виж целия пост
# 13
Според мен е купа с лъжица, а в лъжицата има нещо като корн флейкс ама по-големи са фигурките  Thinking
Виж целия пост
# 14
На мен ми прилича на някакъв сандвич в чиния. И аз доста време се чудех какво се опитва да си хапне това бебе Laughing
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия