Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Хербалайф - споделете опит!

  • 64 092
  • 124
# 120
Аз сега ползвам шампоан и балсам за коса от техните и много съм доволна. Протеиновите барчета-тип "шоколадче" също са много хубави. Намирам си продуктите, обаче, на изгодна цена. Доволна съм и от протеиновата пудра, която се добавя към храната. Шейковете въобще не са засищащи, кой каквото и да казва. Но може да се ползват за междинна закуска примерно, между основните хранения, като допълнение на друг режим - Зоната примерно. А доматената им супа си е направо гадна.
Трайно се отслабва само с 2 режима - Зоната и разделното хранене. Има и трети начин - редовно спортуване и да не се допуска обездвижване.
Виж целия пост
# 121
Продукта за сваляне на холестерол Бетахарт е oвесено брашно с ванлия, което ми излиза около 1€ за половин килограм в магазина.
програмата, коятопрепоръчаха на мъжът ми и за която гарантираха страхотни резултати беше на скромната цифра от 500€. не само, че не отслабна, ами и умря от глад.
като прибавим и това, че в много от продуктите им има вредни подсладители освен захар - за мен са неприемливи.
Виж целия пост
# 122
Здравейте, внимавайте с продуктите на Хербалайф. Ползвах чай за очистване на токсини и имах сериозни проблеми с гастрита. Консултантите сериозно заблуждават клиентите!
Виж целия пост
# 123
Здравейте, внимавайте с продуктите на Хербалайф.Консултантите сериозно заблуждават клиентите!
Те самите са заблудени и с промити мозъци.
Виж целия пост
# 124
    имаш ли снимка?
Здравейте,
Искам да споделя опита си с Хербалайф. Година и половина и минус 52 кг. (имах много и все още имам) Продължавам да съм на режим. Освен килограмите си промених към добро и кръвните показатели. Много съм доволна.

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия