В смес от подправки не бих сложила никога царевично брашно, достатъчно тъпчат всичко останало с него.
е, хайде сега царевично брашно.
то все едно да кажеш, че grünkern-а е брашно
както съм описала приготвянето на шарената сол с царевица е далеч от бухане на цар. брашно за повече материал вкусът е доста по-богат...
просто в различните райони на България са слагали каквото имат, затова и различни рецепти има.
това мляко преди го купувах да го подквасвам и абсолютно никога не успявах да получа кисело мляко, ставаше на сирене слагах само закваска за кисело мляко и получавах сирене
между другото тази Gläserne Molkerei е насред едно поле нейде из Бранденбург и наоколо няма жива крава... май и другаде имат филиали... ама се чудех, какво е това млекопреработване без крави