ДОМАШНИТЕ МЕЗЕТА

  • 173 629
  • 740
# 225
Много вкусна темичка!
Да попитам- суджуците за колко време съхнат долу горе? Вече две седмици ги изкарвам сутрин, вечер прибирам, а още не са изсъхнали.
Благодаря!
Виж целия пост
# 226
Много вкусна темичка!
Да попитам- суджуците за колко време съхнат долу горе? Вече две седмици ги изкарвам сутрин, вечер прибирам, а още не са изсъхнали.
Благодаря!
И моите още не са изсъхнали нацяло а на 23.12.2013г ги правихме, но има 40 % телешко в тях и казаха ,че за това така бавно съхнат.

И едно питане към майсторките и майсторите на суджуци. Когато изсъхнат и вече са готови за консумиране ,къде и как ги съхранявате? newsm78
Виж целия пост
# 227
Зиче, благодаря! И в моите има телешко, ще чакаме.
Аз съхранявам в хладилника. Родителите ми- в мазе, провесени на прът.
Виж целия пост
# 228
А на гостите по колко давате да дегустират.
Виж целия пост
# 229
А на гостите по колко давате да дегустират.
Колкото им сърце сака ! Party Wink

d. h. Благодаря миличка!  bouquet
Виж целия пост
# 230
готовите аз съхранявам в домакинско фолио и във фризера, така правя и с пастърмата. Отпуска се много бързо Peace и сигурно съхранение

veni-vidi   bouquet страхотни мезета Crazy луканките в какво са пълнени newsm78

моите са окачени от 24.12 и са засъхнали само по краищата
Виж целия пост
# 231

И едно питане към майсторките и майсторите на суджуци. Когато изсъхнат и вече са готови за консумиране ,къде и как ги съхранявате? newsm78
В торбички и във фризера....



Аз се отчитам с домашен бахур.....


Виж целия пост
# 232
 Tommelise подковите са в свински черва ,телешката е в телешки а смядовската е в изкуствени .

Бахура е страхотен ,разменям луканка за бахур Simple Smile

Виж целия пост
# 233


Бахура е страхотен ,разменям луканка за бахур Simple Smile



Готово!  Laughing
Виж целия пост
# 234
Момичета и момчета, имам малък  проблем и се надявам да ми дадете съвет.Купихме си готови суджуци и ги наредихме на един прът да ги сушим,но заради топлото време постоянно ги нападат мухи.Вчера ги завих с един голям чаршаф и така уж си реших проблема,но така не знам дали се сушат  newsm78 Та питането ми е пречи ли нещо като са завити през деня,защото вечер ги откривам
Виж целия пост
# 235
Благодаря момичета за съветите!  bouquet Ще ги сложа във фризера Peace


Момичета и момчета, имам малък  проблем и се надявам да ми дадете съвет.Купихме си готови суджуци и ги наредихме на един прът да ги сушим,но заради топлото време постоянно ги нападат мухи.Вчера ги завих с един голям чаршаф и така уж си реших проблема,но така не знам дали се сушат  newsm78 Та питането ми е пречи ли нещо като са завити през деня,защото вечер ги откривам

Ние отвън ги завихме с мрежа за топлоизолация


хем си съхнат хем нищо не ги напада хем не ги прибирам .
 Миналата година някакви пилета бяха изкълвали суджуците на комшийката та от там знам ,че трябва да са предпазват от такива твари. Mr. Green
Виж целия пост
# 236
Здравейте,

За много години , здраве, късмет и любов!
Благодаря на SoFarSoGood за рецептата за парно.
Аз я направих, но с изменения.
Ползвах контра филе, към 700 гр и първо го сложих за 10 ч. завито със морска сол, в кутия. Измих го и го оставих да се изцеди за 3-4 часа. Намазах го с подправки и го сложих на парното. Държах го 4 дни, като го обръщах само сутрин. Стана превъзходно.
Виж целия пост
# 237
Момичета, от свински гърди може ли да се постигне нещо като мезе? В смисъл, ако го сложа в сол за 48 часа и после в подправки ще стане ли? Иска ми се да не е чисто месо, а по-пъстричко.
Виж целия пост
# 238
Използвай свински врат - там пропорцията между тлъстина и червено месо според мене е идеална.
Виж целия пост
# 239
Здравейте,

За много години , здраве, късмет и любов!
Благодаря на SoFarSoGood за рецептата за парно.
Аз я направих, но с изменения.
Ползвах контра филе, към 700 гр и първо го сложих за 10 ч. завито със морска сол, в кутия. Измих го и го оставих да се изцеди за 3-4 часа. Намазах го с подправки и го сложих на парното. Държах го 4 дни, като го обръщах само сутрин. Стана превъзходно.

Радвам се! Аз сега пробвах с телешко!!! Стана фантазия!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия