Въпроса ми е към хора използващи билката за подсладител в ежедневието си. Намерих информация за билката в нета, но мен ме интересува опита. Сладка ли е като захарта, има ли го пристрастяващия момент, има ли някакъв вкус и всякаква друга информация от опит ще ми бъде полезна.
Проблема ми е, че мъжа ми консумира бяла захар в изключително големи размери с кафето, според мен 4-5 ч.л. с връх на чаша кафе са много и аз го обичам сладко но неговото си е направо прекалено. За момента се чувства добре калорийте вътре не му се отразяват, работата му е тежка физическа та с това компенсира, но захарта го засища и не се храни (опасявам се от там да не тръгнат здравословни проблеми ). Искам да сменя бялата захар вкъщи с продукт достатъчно сладък за да не прекалява и с него и в същото време ако може по-малко вреден (то за навън ми е ясно че пак ще е захар, няма да му контролирам живота ако не опита нещо различно и не го приеме сам). И за други предложения съм отворена
Благодаря предварително