Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Аюрведа

  • 1 963
  • 10
Здравейте, мога ли да получа информация за развитието на аюурведа в България?
Виж целия пост
# 1
http://ayurveda.lotusguides.net/ Има и др. центрове ,но д-р Заркова   е с най-голям опит  /и най-отдавна се занимава / . http://mahatma-bg.com/   ,http://ayurvedabg.info/activities/page:seminars/filter:proteinit … oveshkoto-hranene
Виж целия пост
# 2
Здравейте, мога ли да получа информация за развитието на аюурведа в България?

А ти защо се интересуваш?
Развитието е бавно и няма достатъчно хора,които да разбират от материята.Повечето "специалисти" са на ниво ширпотреба-нещо,което човек сам може да научи, ако седне и прочете малко повече по темата.

Д-р Заркова не я познавам,но пък съм много впечатлена от публикациите,които намирам в нета от нея-задълбочава много в материята и е от голяма полза за практикуващите и йога, и интерсуващите се от аюрведа.Но доколкото съм чела,избира хората,с които да работи,което намирам за много хубава практика Peace.
Виж целия пост
# 3
Привет,
Аюрведа нараства в Бг със скорост!
Аз лично бих си поставила здравето в ръцете на др. Гарже, Аюрведа Клиник София/Банско! Изключителен специалист ако търсите Аюрведичен лекар! Няма българин аю лекар все още ( има др. специализирали в Аю–разликата е съществена!) Също съм доволна от др. Кумар от Изкуството да Живееш...
Благодаря!
Виж целия пост
# 4
Това не е съвсем вярно. Има български лекари изучавали и специализирали Аюрведа в индийски аюрведични институти и болници. Д-р Заркова, например.
Виж целия пост
# 5
Привет! Говорим за Аю ЛЕКАР! Др. Заркова е прекрасна, но е лекар в др сфера, не Аюрведичен лекар. Аз съм Аюрведичен специалист и имам същата Аюрведична подготовка като нея...Но има огромна разлика от специалист то лекар! За Аю лекар се учи 6 + години...Специалист-1-2... Аюрведични лекари българи, все още няма! Благодаря за изказаното мнение!
Виж целия пост
# 6
А Вие лекар ли сте? Имам предвид завършил МУ?
Виж целия пост
# 7
-специалист съм, объркващо, нали. Др. Заркова е учила медицина (хематология май беше) и след това се специализира по Аю...аз съм учила Психология и имам 2 годишна специализация по Аю, с практикум в медицинска клиника ( под шестима Аю Лекари Simple Smile и т.н. и т.н.
Хубаво е да знаем разликата като консуматори...въпреки че аз лично познавам много не дипломирани и много вещи в занаята си...от др. страна има “специалисти“ които са изкарали 30-60 часа курс ... така че информирането е важно за очакванията спрямо нуждите ни...Благодаря.
Виж целия пост
# 8
За мен, а и според БГ законодателството, за да се практикува каквато и да е форма на алтернативна МЕДИЦИНА е необходимо поне 4 годишно обучение в МУ. Все пак сред пациентите има хора с диагнози, някои от тях тежки и сериозни.Всъщност не знам защо водим този диалог. Това, което исках да кажа е,че д-р Заркова е изключителен специалист с над 15 годишна практика по Аюрведична медицина. Всеки, на който му е интересно може лесно да провери къде и при кого се е обучавала.
Виж целия пост
# 9
Абсолютно споделям мнението ви за др. Заркова! В случая ставаше дума за факти - и конкретно, не никакви други, А аюрведични лекари!
Благодаря!
Виж целия пост
# 10
http://atreya-ayurveda.ru/en/
Д-р Наушад - невероятен човек и лекар, нищо общо с индийците, плъзнали из страната ни.
Клиниката е в партньорски отношения с МУ - Варна. Има какво да се очаква.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия