Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Професионален детски фотограф къде?

  • 54 397
  • 201
# 195
Аз се каня от години да направя поне някоя Колeдна фотосесия на децата (вече станаха на 10 и 7 г  Crazy), но до сега все не ми се занимаваше.
Тази година най-накрая се наканих и идната неделя имаме час при Иван Вандов.
Ще пиша отзиви след това  Wink Макар че аз нямам с какво да го сравня...

Много ще се радвам да споделите как е минало! Гледах го и този фотограф, но не мога да реша къде и какво искам...
Миналата година от зор да не остане детето без "Коледна фотосесия", импулсивно го повлякох заедно с ММ при https://www.facebook.com/Photokidsbg-1611423182432961/, парите, че бяха малко това е ясно, 45 лв. за 10 кадъра, но беше нещо като гаражче, буквално "дупка"! ММ е много придирчив откъм хигиена, чак вманиачен, нащракаха бързо детето, и после ми пуфтя цял ден.
Ще се радвам да споделите как е студиото, голямо, малко, топло, уютно, такива неща!
Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 196
С две ръце За - Прави ни сватбената фотосесия, бременната и сега прави на бебка  bouquet
Виж целия пост
# 197
Не ходете в Sweet baby moments - за София става въпрос: sweetbabymoments.com  - Пълно разочарование, хвърлени пари на вятъра и изгубено време, накрая се чувстваш излъган и измамен от фалшивата реклама на страницата, негативните коментари на разочаровани потърпевши  се трият и авторите им се блокират, абсолютно доказано е, -моят се изтри след 1 час, очевидно е за потърпевшите, че положителните са от поставени лица. Снимките се претупват, никакво отношение към детето, както се рекламира, просто едно бързане на конвеир, за да се приберат едни бързи пари, документ за това-никакъв.  На снимките детето е стресирано, дори не прилича на себе си. Тук коментарите не се трият, затова отделям време да споделя, за да спестя разочарованието на подлъгани от страницата с  фалшивите отзиви. Дано да съм полезна, аз също с благодарност чета отзиви и коментари на социално ангажирани хора, претърпели някакво разочарование и отделили време да споделят, за да са полезни на другите.       
Виж целия пост
# 198
Аз пък съм изключително доволна от Sweet baby moments. Водих бебето вече два пъти, отделно и бременна фотосесия си направих там. Всички снимки са жестоки. Водила съм при него и голямата ми дъщеря още преди Sweetbabymoments, но за бебето се колебаех, защото от раждането си е невероятна ревла. Е, отношението към бебето беше невероятно - първият път заспа от раз, втория - беше нахилена през цялото време, нещо, което вкъщи почти не се случва. Такъв подход, с който бебето да се умири с едно полюшване, бях виждала само по клипчета. Когато се интересувах от снимки на новородени в страницата му имаше стотици положителни коментари, включително засякох и на мои познати, които, няма как да са подставени лица. Сега защо и дали ги е махнал, не мога да кажа. Сигурно е нормално да има недоволни, но аз със сигурност ще отида отново. Само чакам бебето да се очовечи още малко.
Виж целия пост
# 199
Здравейте,

Виждам , че темата е малко стара, но все пак бих искала да попитам , дали някой не разполага с координатите на фотограф Ива Петкова?
Не успявам да открия в интернет пространството каквито и да е нейни координати , а бих желала да направя фотосесия на вече порасналото ни момче:))

Предварително благодаря и с пожелания за усмихнат ден!
Виж целия пост
# 200
Може ли линк към страницата ѝ, не я намирам.
Виж целия пост
# 201
Аз мога да препоръчам Николай Колев.
https://www.noportrait.com
Снимките са му много естествени и работи добре със светлината. Умее да улавя моментите и да пресъздава емоциите на дечицата. Моделите му никога не стоят статично и изкуствено. Просто внася живот в кадъра.
Студиото е голямо, приятно и много уютно. Yellow Heart На линка може да разгледате част от работите му.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия