Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пицария Виктория или какво може да ви се случи

  • 23 625
  • 40
Като една работеща майка от време на време си позволявам да не спретна вечеря, а да зарадвам децата и домашните с пица. Поръчваме от Виктория поради факта, че четири годишният ми син яде само една тяхна пица. Нито пиците са им по хубави от другите, нито цените. За сравнение в офиса поръчваме от квартална пицария. Цена на пицата 3,50 във Виктория същата е 8,40 лв.
Но както и да е. Снощи поръчах в 18,40 часа. Като знам , че обикновено поръчката отнема 50 минути. Така ме увери и операторката на която поръчах.
В 20,27 получихме няколко подметки които НЕ ставаха за ядене. У дома имах само яйца....но домашните държаха да ядат обещаната пица.
В периода от 19,30 - 20,27 проведох няколко разговора. Първоначална информация : Поръчката е тръгнала и всеки момент ще дойде. След 15 минути: Съжаляваме имахме технически проблем и поръчката сега тръгва. След още 15 минути: Не сме наясно защо не ви е доставена все още поръчката но доставчика е пред вратата. След още 10 минути: Ами ей сега ще дойде.
Ясно е, че поръчка поне в следващата година няма да направим...но освен, че развалиха вечерта и не получихме вечеря продължавам да се чудя кога най-после  у нас ще успеем да направим нещо като хората. Честно казано до сега сме имали закъснели и объркани поръчки но аз човешки ги оправдавах....е това което се случи не бих оправдала с каквото и да било.
Виж целия пост
# 1
Правилно се възмущаваш и огорчението ти е разбираемо. Поне да не лъжат и да се научат възпитано да се извиняват на клиентите.
За протокола: и аз поръчвам пици от Виктория, дъщеря ми има една любима и все нея иска да яде. Винаги досега са били коректни в доставките. 
Виж целия пост
# 2
Прощавай, не ти съчувствам. Ни най-малко дори.
Семейство с дете да има само яйца в хладилника и да храни четиригодишното си дете по нощите с пица .... Нищо лично.  Peace
Виж целия пост
# 3
Aми когато се прибираш от командировка няма вариант съседа да ни напазарува.
Но ако Касита ти имаш тази възможност следващия път ще ти звънна преди да кацна да ми напълниш хладилника. Все пак не всички успяваме да си стоим у дома и да мислим единствено какво ще ядем.
Виж целия пост
# 4
И аз поръчвах от Виктория, но спрях след подобен случай. Чакането как да е, обаче последния път пиците просто не ставаха за ядене. Нашите бяха мокри по някаква причина и повече приличаха на пихтия.

Сега поръчвам пица от една верига, дето е по-скоро тип квартална. Стават за ядене, без да са някакъв шедьовър и цената им отговаря на качеството.

Е, Касита, 7-8 часа вечер не е "по нощите". Нищо не им става на четиригодишните от малко пица.
Виж целия пост
# 5
И аз се разочаровах от тях. Поръчах преди 2-3 дни, пиците дойдоха 40 мин по-късно от обещаното, а на едната имаше риба, въпреки, че 5 пъти им казах да няма. Не стига, че се изнервихме от чакане /над 2 часа/, а накрая едната пица отиде в кофата.
Мисля да мина на Уго или Доминос  Thinking
Виж целия пост
# 6
Неприятно наистина, но на всички ни се е случвало поне по един път. Специално за пица съм пресметнала, че е по-бързо да си я направя сама, отколкото да чакам доставка, не съм поръчвала пица от 100 години.
Виж целия пост
# 7
Никога не съм имала проблем с Виктория. За мен те правят едни от най-хубавите пици в София. Случват се подобни ситуации, но е било редно да се извинят и да ви компенсират с част от сметката.
Виж целия пост
# 8
Аз мисля, че зависи къде ги правят доставените пици. Явно най-близката до нас пицария има някакъв проблем, защото и на място не е по-добро положението.
Виж целия пост
# 9
Това ми се е случвало с кварталната пицария Каса Пица, бях си поръчала пица за обед в офиса. Квартална - на 2 пресечки от офиса. Пеша да бяха ми я донесли, за половин час да се бяха справили. Но не, чаках 3 часа. Пица не се появи. Понеже трудно говоря по телефона с непознати, а още по-малко да им вдигам скандали, написах гневен имейл на фирмата им от адреса в сайта. Нямаше резултат.  Laughing
Веднъж имах проблем с поръчка от О'Шипка, бяха ми забравили нещо, не помня какво. Тогава скандали не вдигах, защото не беше важно, май някаква кола беше. Така, де, не ме оставиха гладна, само жадна  Mr. Green. Но като го отбелязах пред момчето, той се извини, явно като се е върнал, са маркирали някъде, защото следващия път получих кола и десерт комплимент и дори ми се обадиха да ме питат дали съм си получила подаръка.  Sunglasses
От Хепи бях изключително недоволна от пицата си - сурово яйце отгоре, но тогава мъжът ми се обади да вдигне скандал и донесоха нова.
От Виктория не съм поръчвала.
Сега за вкъщи поръчваме от Фортуна, сравнително квартална и тя, цените биват, пиците и те.
Много пици ям, а  Mr. Green Laughing
Виж целия пост
# 10
Aми когато се прибираш от командировка няма вариант съседа да ни напазарува.

Няма нужда да се оправдаваш.
Някои ядат, за да живеят, други - живеят, за да ядат.
Едните никога няма да разберат другите.

Аз пък все си пълня хладилниците и после хвърлям продукти, защото не съм имала време/сили да наготвя.

Hope for Two, какво да ти кажа... не го мисли повече. Минало-заминало.
Мога само да те посъветвам - поръчвай си по телефона, но ходи да си вземаш пицата лично.
Като им виснеш на главите, няма как да те мотаят 2 часа. И проверявай какво има в кутията, че виж какво е написала Pumuckl.
Колкото и да си изморена - това е по-добрия вариант.  Peace
Виж целия пост
# 11

Мисля да мина на Уго или Доминос  Thinking
Няма да сбъркаш.


О, Касита, я стига.
Днес специално ще си пазарувам продукти, да правя пица на тригдишното. Crossing Arms
Виж целия пост
# 12

Мисля да мина на Уго или Доминос  Thinking
Няма да сбъркаш.


О, Касита, я стига.
Днес специално ще си пазарувам продукти, да правя пица на тригдишното. Crossing Arms
От Доминос и аз съм доволна, а и са супер близо до нас и не ги чакам дълго.
Както и да е, Касита донякъде е права. И на мен ми се е случвало да се прибирам вечер към 6-7 от друг град, но когато знам, че хладилника ми е празен, минавам да напазарувам, преди да кацна вкъщи. Няма лошо човек да поръча пица, но трябва да има и резервен вариант.
Не знам колко пицарии "Виктория" има в София, ходила съм само в тази, която е до Военния клуб. И ако от там правят доставката, без значение в кой квартал, разбирам защо закъсняват. По това време, уж няма трафик, но всъщност има поне 10 задръствания по софийските улици.
Виж целия пост
# 13
Направи, Елица, пица, преди две вечери и аз правих, не е въпросът в пицата, а в разочарованието, което ме изненадва.
В крайна сметка, ако ще ядеш храна отвън, има поне 100 магазина и заведения с топли витрини. Да поръчаш пица, или китайско, или каквото и да било в 19 часа в делничен ден, си е чиста игра на руска рулетка.
Виж целия пост
# 14
А, разбирам. Аз помислих, че може само карфиол  на пара.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия