Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Зимата полека се изнизва СЕПтемврийче за пюренце се облизва !

  • 56 798
  • 410
# 405
Ема, и аз съм на този принцип - ако е гладна, ще яде. Затова, ако ми прави фасони, я свалям от стола и обяснавам, че няма друго за храна, трябва да хапне това, ако е гладна. След малко сама сочи към столчето за хранене. Не изяжда всичко всеки път, но се примирих, че явно ще е така вече.

Карамел-ка, аз сутрешното мляко го премахнах толкова отдавна, че вече не помня кога беше. Буди се около 6.30- 7.00 и се храни към 8 - 8.30, когато започва да дава признаци за глад. През това време си е весела и играе в стаята, не се и сеща за мляко. Млякото го давам вечер преди сън. Не го мисли толкова - ако се окаже чак толкова гладна, че не издържа до закуската без мляко, премести закуската по-рано. Не е проблем преди обяда да дадеш междинна плодова или млечна закуска, ако смяташ че е нужно. Детето само ще си покаже има ли нужда от допълнителна закуска. Според мен, де, не настоявам да съм права - всеки си познава детето и навиците му.   bouquet
Виж целия пост
# 406
Ужас тук групата ние е много умряла, а каква беше не можеше човек да я прочете. Дано всички са добре! Praynig
Виж целия пост
# 407
Гледам, че втора зима е на път да се изниже, но за темата няма шанс да се е изнизала до тогава.

Весели празници на всички!
Виж целия пост
# 408
Те и септемврийчетата вече не са на пюренца,а на манджички!  Simple Smile
Виж целия пост
# 409


Ч.Н.Г. на всички мами и дечица! Желая на вас и семействата ви здраве, сплотеност, щастие и късмет!

 
Те и септемврийчетата вече не са на пюренца,а на манджички!  Simple Smile

Тези от тях, които приемат да се хранят. Моето почти отказва. Има дни, в които хапва доволно, но през повечето време кара на млечни пордукти и плодове. Естествено бисквитите и солетите са голямо изкушение и висша степен на кулинарното изкуство според нея, но гледам да не й ги давам много-много. Обяснявам си тази внезапна загуба на апетит с никнещите зъбки. При вас как е?
Виж целия пост
# 410
Ние нямаме проблем с яденето.Изяжда си всичко дори и манджичките от кухнята.Нашият проблем е,че не иска да спи.За през деня му се събира най-много час сън.Но не е кисел,а и педиатърката каза,че имало и такива деца.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия