Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Въпрос към бъдещите бургаски мами!

  • 15 574
  • 52
Момичета, бихте ли споделили къде мислите да раждате и по какъв начин. Моят термин е на 31 май, но вече упорито ме вълнува този въпрос. Нека обменим мнения!
Виж целия пост
# 1
Аз пак ще раждам в Дева Мария както и предния път. Ти къде си се насочила? Моят термин е 1 август, но ще съм планово секцио, заради 1вото.
Виж целия пост
# 2
Ами така като гледам и мисля и аз там да родя. Но искам по нормален начин, ако всичко е наред, разбира се.
Виж целия пост
# 3
Моето 1во раждане започна нормално. Сложиха ми и епидурална упойка. Достигнах 9,5см, но просто на бебка главичката не беше правилно разположена и нямаше как да я хванат и да я изкарат и почнаха да се губят тонове и влязохме за спешно секцио. Та както и да родиш - важното е едно - да сте живи и здрави с бебчо и бързо да се възстановите. Аз поне след 1вото секцио нямах проблем.
Ти при кой се следиш?
Виж целия пост
# 4
При д-р Недялков. Ама честно казано не съм много доволна. Нищо не говори, нищо не ми обяснява, а все пак това ми е първа бременност и няма откъде да ги знам нещата. Но се моля всичко да е наред.
Виж целия пост
# 5
Добре, че е Интернет и Вие мамите, че да помагате.  Hug
Виж целия пост
# 6
Ами питай - за всичко го питай. Те са така АГ-тата, но едно трябва да знаеш, ако има нещо притеснително ще каже. Аз първата бременност си я следях при Ризова и тя не беше от много приказливите, но пък аз я питах и винаги чувах ехххх този Интернет. Simple Smile
Виж целия пост
# 7
Привет и от мен, бургазлийки!
И аз съм доста пообъркана от липсата на информация Simple Smile Към момента съм ходила само на преглед за установяване на бременност, след около 2 седмици ще ходя отново и тогава докторката ми каза, че ще говорим по подробно. Въпроса ми е кога се регистрира бременността и какво по-точно представлява това-чисто и просто за документалност ли се говори?
АГ, който си избирате работи ли със НЗОК?
Виж целия пост
# 8
Повечето Аг записват около 12 седмица или 3 месец. Взимаш си талон от личния и го даваш на АГ. От там той започва да ти следи бременността. Полагат ти се безплатни изследвания и 2 ехографии -  може да ги видиш в нета. Хубаво е да разгледаш болниците и да решиш къде ще раждаш и от там да си избереш АГ от съответната болница, при което да се запишеш да ти следи бременността.
Можеш да се следиш паралелно при Аг по ЗК и на друг Аг платено.
Виж целия пост
# 9
Благодаря ти много за информацията! Значи още 5 седмици имам да мисля Дева Мария или МБАЛ Бургас и от там да си избера АГ. Дано всичко да е наред и мястото да е без значение.
Да разбирам, че преди 12-та седмица няма смисъл да ходя на АГ по НЗОК, по скоро няма за какво, така или иначе ще си плащам всичко сама?
Виж целия пост
# 10
Първото ми посещение при АГ беше в 7 седмица, ако имах талон можеше и да ме запише, но личната ми искаше първо бележка от АГ, че съм бременна т.е. 1вия преглед си го платих. После отидох при друг АГ от Девата, за да го видя дали ще ми допадне и той също ме прегледа и там си платих прегледа и след като ми хареса се записах при него. Та общо взето може и по-рано да те запишат не се притеснявай и не приемай 12 седмица като критерий. Хубаво е да имаш АГ и то да е от болницата, където искаш да раждаш и ако не си се спряла имаш време да се запознаеш, както ти писах Simple Smile АГ може да се сменя също. Това, че се запишеш при някой не значи, че не може да го смениш. Може нещо да не ти хареса и да си вземеш ново направление от ЛЛ и да се запишеш при друг.
Виж целия пост
# 11
Stela HM виж каква новост има
От този месец в МЦ „Света София“ и МЦ „Дева Мария“ ще се пусне в продажба новият ни пакет „Интензивна женска консултация“. Той включва неограничен брой прегледи и консултации (извън полагащите се по Каса – 10 броя за цялата бременност)като те могат да се извършват и в двете лечебни заведения, без значение в кой от двата центъра се води самата консултация.
В пакета са включени и неограничен брой ехографски изследвания, отделно от тези полагащи се по Здравна каса, т.е. може при всяка една консултация да се извърши ехографско изследване, без да бъде заплащано допълнително.
В пакета се включва извършване на запис на детски сърдечни тонове – неограничено, през цялата бременност, а не само в деветия месец. Цената на пакета е 200 лева и се заплаща еднократно. На ползвателите на пакета се издава специална карта, която всеки път при посещение при гинеколога само се показва на регистратура и не заплащат нищо допълнително.
Виж целия пост
# 12
Без интернет сме загубени  Hug
Аз съм свела избора си между Д-р Минчев /Дева Мария/ и Д-р Парушева...Имате ли впечатления?
Виж целия пост
# 13
Чувам добри отзиви за д-р Маринчев. Аз съм при Недялков. Не съм очаровано, но пък то няма и какво толкова да се вманиачаваш. Ако всичко е наред, според мен няма голямо значение кой ти води бременността.
Виж целия пост
# 14
д-рите са Минчев и Миринчев. Минчев е в Девата, а Миринчев е в Първа.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия