Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Държавни детски кухни Пловдив

  • 7 822
  • 8
 Здравейте! Доста се порових ,но не откривам никаква информация и за това да попитам вас.На колко месеца приемат децата в детска кухня? Чувам,че прагът бил 6 месеца... Какви документи са необходими и чака ли се? И коя детска кухня,ще ми препоръчате? Аз живея до стадион Христо Ботев.
Виж целия пост
# 1
здравейте,и аз се интересувам от детска кухня,живея до военна болница и ходих да проверя на богомил какво е нужно да се запишем на кухня.от 10 месеца е кухнята,трябва от педиатъра да вземеш документ,че няма алергии и в кухнята се попълва молба.на колко месеца е бебето.аз имам момиченце на 5 месеца.
Виж целия пост
# 2
ще се радвам да се видим някой ден.
Виж целия пост
# 3
 А дали се чака ,за да ни приемат?
Виж целия пост
# 4
Не, не се чака. Имат места. От същата кухня ми казаха, че детето трябва да има навършени 9 месеца.  Освен бележка за липса на алергии искат и копие от акта за раждане. Говорих скоро по телефона. Аз живея зад ПУ, по близка кухня не намерих. Някой ако знае да казва.
celevra отстрани на Стадиона между блокчетата имаше детска кухня ... може вече и да я няма
Виж целия пост
# 5
Някой взима ли от тази в район Северен?
Виж целия пост
# 6
Мами, доволни ли сте от кухнята на Богомил? На мен ми предстой да запиша малкия след месец и търся мнения? Как е храната, с АМ или мляко готвят?
Виж целия пост
# 7
И аз се интересувам от тази на Богомил, та да побутна малко темата...?
Виж целия пост
# 8
Има ли мами записани в държавната кухня в Тракия "Слънчев Рай"? Ако може да споделят какво е необходимо за записването като документи и изобщо как стоят нещата там. Благодаря предварително 😊
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия