Каква риба готвите?

  • 69 855
  • 303
# 150
Момичета, според вас иларията може ли да се направи на скара или на фурната? Мъжът ми взел такава риба и продавачката му казала, че става, но не съм сигурна, пък не ми се иска да я пържа  newsm78

Виж целия пост
# 151
Иларията е най добре пържена , никви скари за тази риба
Виж целия пост
# 152
Скумрия и пъстърва на скара, бяла риба пържена с брашно, основно това е  Simple Smile
Виж целия пост
# 153
Скумрия, мерлуза, рядко толстолоб.
Виж целия пост
# 154
Сафрид-пържен,скумрия,пъстърва във фолио,ципура и още но,сега за тия се сещам.
Виж целия пост
# 155
Иларията е най добре пържена , никви скари за тази риба

Само пържена  Peace Супер!
Виж целия пост
# 156
Всякаква...Зависи каква си купим от магазина или каква улови мъжО.
Довечера сме на сулка,костур и някоя друга таранка предполагам.
Няма таранка - значи сулка и костур.
Виж целия пост
# 157
Мама ни нагости с пържена аншоа...останахме очаровани Peace
Виж целия пост
# 158
Миналата седмица приготвих сьомга със сметана-стана божествена  chef

Как то4но се приготвя това?
А не става ли малко мазно и тежко?
Виж целия пост
# 159
Основно калкан,пъстърва,ципура и сьомга.
Виж целия пост
# 160
В къщи се прави предимно морска риба , като по дребната я пържа , а по-едрата я правя на фурна .
Във фурната слагам рибата предварително изчистена , но оставям главата на рибите . Доматчета нарязани на 2 от малките като череша , сол съвсем малко , черен пипер , розмарин , 3-4 скилидки чесън само смачкани , малко лимонов сок-оцет , вода или вино бяло .
Другия вариант е да сложа рибата в едра морска сол и да я опека .
В този случай я разрязвам по дължина , чистя и главата добавям вътре 1 клечка розмарин и 1 скилидка чесън .
Виж целия пост
# 161
Ние основно скумрия ядем на скара.За децата взимаме хек,който панирам,защото не могат да ядат скумрията,че им е жилава и не могат да я дъвчат (малкия я плюе)
Виж целия пост
# 162
Тъй като и двамата със съпругът ми сме рибари, поне веднъж седмично ядем риба, която сами сме си уловили. Задължително при нас един от двата почивни дни е плануван за риболов. Вчера ходихме например за шаран и мога да се похваля с добър улов, който беше и вечерята ни
Виж целия пост
# 163
За да стане шарана вкусен у се сваля кожата , а не само люспите .
От шаран майка ми / Мир на духа и / , правеше страхотна рибена чорба , а освен това я пържеше и заливаше с оцет , сол и чесън .
Виж целия пост
# 164
В къщи готвя предимно традиционните риби : шаран, скумрия, пъстърва, хек, сьомга, тон, понякога костур.
Скоро чух за един много вкусен вид риба - маслена риба. Като я намеря по магазините, ще купя да опитам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия