Каква риба готвите?

  • 69 849
  • 303
# 195
Кива,за първи път чувам за такава риба.Я поясни,моля те.
Виж целия пост
# 196
http://www.bonapeti.tv/forum/viewtopic.php?t=2251&sid=3c91bf … 9f878582e57f2744e
Ето така изглежда в пакета.

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%8F
а така жива
И аз за първи път я купувам. Беше на промоция в Метро. Доста и се зачудих, но не съжалявам. Много е хубава.   Crazy
Виж целия пост
# 197
Целичка по ми харесва.Но май тилария се казва,а не тилапия...не знам.И аз се обърках.
Виж целия пост
# 198
В последно  време много често правя ПАНГАСИУС - панирана или задушена ,която купуваме от Билла
Много е вкусна bowuu
И ние сме влюбени в тази риба, наскоро я открихме. Печена на фурна, обилно полята с зехтин, лимон и риган. ММММММММММММММ!
Виж целия пост
# 199
Обичам да готвя Пангасиус-не мирише вкъщата!А тази вечерприготвих филенца от Хоки-панирани с яице,подправка за риба,царевично брашно,пържи се в силно загрято олио.Стават много бързо и са много вкусни с гарнитура от зелена салата и горчица.Ако имате и бяло винце Heart EyesДобър Апетит! newsm10
Виж целия пост
# 200
В последно  време много често правя ПАНГАСИУС - панирана или задушена ,която купуваме от Билла
Много е вкусна bowuu
И ние сме влюбени в тази риба, наскоро я открихме. Печена на фурна, обилно полята с зехтин, лимон и риган. ММММММММММММММ!
Добре, а предварително мариновате ли я по някакъв начин newsm78 Два пъти съм правила - веднъж панирана и веднъж на фурна с лимон, зехтин, каперси и девисил. Не ни хареса, стоеше безвкусна и по двата начина Tired Само дребният я хареса, че нямала вкус на риба Rolling Eyes Има ли някаква тайна при приготвянето newsm78
Иначе, по темата - скумрия от Северно море /на скара; с доматен сос; във фолио с подправки, лимон и много каперси; на кюфтета; като ме хване меракът правя и маринована/- обикновено си купуваме цял кашон и друга риба рядко купувам, но разнообразявам с пъстърва - пържена за мъжа ми и във фолио за мен Laughing,естествено шаран за Никулден, и от време на време бял амур, че ми е на сърце тая риба Blush
Виж целия пост
# 201
Най-често пъстърва. Рядко сом, защото не моем да намерим иначе много го обичаме.
Мерлуза и хег по-рядко.
Шаран само на никулден.
Виж целия пост
# 202
Най-често скумрия и шаран.
Виж целия пост
# 203
Предимно пъстърва и сафрид, по-рядко скумрия и хек.
Виж целия пост
# 204
Ципура, пъстърва или лаврак, харесваме най-много. Малката обича сьомга на скара. Като цяло се опитвам поне веднъж в седмицата рибата да присъства в менюто ни, ако не като прясно напазарувана от Метро, то поне под формата на замразено филе от хек.
Виж целия пост
# 205
С мъжът ми сме големи фенове на калкана и него най-често приготвям в къщи-пържен или на супа в комбинация от още няколко риби +малко морски дарове,приготвям също така и пъстърва,паламуд,попчета,а сьомгата я обичаме само сурово пушена и я консумираме по този начин предимно за закуска с печени филийки и масло.
Виж целия пост
# 206
Да използвам темата и да попитам сом някой да е виждал по рибарските магазини, защото много я обичаме.
също така ако споделите цената на калкана, ще съм ви благодарна
Виж целия пост
# 207
Сом има в Метро и то два вида - български и май средиземноморски.

По темата - ние най-много обичаме сьомга със сос от 3 вида сирене (пушено, топено и синьо, смесени на котлон с малко мляко и чесън). Много вкусно.
Виж целия пост
# 208
Добре че моят приятел си има ферма за пъстърва, че откъм риба това ми е може би най-любимата.
Иначе и скумрията много я харесвам, печена на скара. Шаранът - пълнен с орехи...
Всъщност почти няма риба, която не харесвам Blush
Виж целия пост
# 209
Не готвим често риба,някой път цаца само
иначе си купуваме готова консерва скумрия Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия