Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мнения за "CREDISSIMO"

  • 71 885
  • 121
Искам да изразя и моето мнение,за "НАЙ-КОРЕКТНАТА БАНКОВА ИНСТИТУЦИЯ CREDISSIMO"навярно много хора на този етап живеят с кредити.Дали от банка или подобна институция може би всеки втори е теглил заем поради различни причини.Аз съм една от всичките.Теглих кредит от тях.Погасявах вноските си редовно.След известно време ми се наложи да рефинансирам.Отново бях един коректен клиент,но.....случи се така,че миналия месец не можах да платя вноската навреме.На всеки се случват понякога нежелани финансови проблеми. След многократно обаждане от служители на Credisimo вноската бе платена.Обясних че имам затруднение а отговора от тяхна страна бе цитирам" НАС НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА"  не мисля ,че закъснение от 15-16 дни е толкова голям проблем за един редовен клиент.Този месец също не успях да внеса цялата вноска от 140лв. Внесох сума от 80 за да видят че,имам желанието да плащам. Падежната ми дата е 20 число на месеца. Обясних ,че останалата сума и новата вноска ще внеса на 21. 03.Отново счупиха телефона да ми звънят ,те половин вноски не приемали какво било това плащане,не ги касаели моите проблеми,това били техни пари....и т.н Да разбира се...Аз не искам да става така ,но хора сме все пак на всеки се случва знам си задължението и няма да избягам това си е чист психически тормоз от тяхна страна за 60лв за няма и месец закъснение...просто съм потресена заплахи със съд и така нататък...За мен "Credissimo" е най-некоректната институция ,не влизаща в положението на гражданите.
Виж целия пост
# 1
Ти си права за себе си. Но аз имам лични наблюдения, как на добрите, разбиращите и отзивчивите НЕ ИМ ПЛАЩАТ. Плащат на гадните и лошите, пък на добрите - ако остане. И аз съм се зарекла никога да не бъда добра, когато става дума за бизнес и задължения. Защото добрите може евентуално да ги обичат, ама на лошите им плащат, ако ще да ги псуват. Ако се разбере, че това Кредисимо е много отзивчиво колко мислиш, че ще нарасне броят на нередовните платци?
По-отзивчиви са банките. И с по-малки лихви.
Виж целия пост
# 2
Авторката се е регистрирала за да се възмути. Съчувствам й за финансовите затруднения. Не прочетох в поста да са й изпратили покана за доброволно изпълнение и/или съдия изпълнител да й е почукал на вратата, за да й опише имуществото, а в договорите които е подписала си има срокове за погасяване на задълженията - подкрепям мнението на Черна станция  Peace
Виж целия пост
# 3
Не мисля, че да си търсиш своето, те прави некоректен. Те са ти дали условия, ти, авторке, си се съгласила с тях, и си подписала договора и запис на заповед. Усвоила си парите. Те са изпълнили своята част от договора, а ти не. Кой е некоректен в случая?
Виж целия пост
# 4
При теглене на пари от подобни нерегулирани фирми пак е добре, че вноските не са скочили четворно и не са се появили 16 добре премислени такси, които допълнително да утежнят семейния бюджет.
И да, никой не е длъжен да влиза в положението на някой, особено фирма за заеми.
Виж целия пост
# 5
Съжалявам, че има такава фирма и лично препоръчвам, ако някога ви се налага да прибягвате до  фирми от този тип, да не е тази фирма. Никакво отношение към клиентите им, да не говорим за  направо едно възмутително нещо, което днес видях свързано с тях. Обичайте се  и правете правилния избор.
Виж целия пост
# 6
Това не е "институция", а търговско дружество, с което сте подписали договор при условия, които са ви били известни предварително.
За да прибегнете до тях, а не до БАНКА, може би нямате достатъчно легални доходи или не сте достатъчно благонадеждна, или имате кредити, просрочия и т.н.
Небанковите структури работят именно с такива клиенти, които са високорискови (вашата ситуация го доказва!) и трябва да гонят собствения си интерес, а не да "влизат в положението".

При изобилието от банкови услуги, което се предлага на пазара, чак ми е чудно какво точно ви накара да вземете пари оттам?
Виж целия пост
# 7
Не искам да обидя никого, но заеми се вземат от:
-банки
-такива като Кредисимо
-приятели.
Като, колкото по-неблагонадежден си, толкова по-надолу слизаш по ред на номерата. Онези, които не са благонадеждни за банките, отиват в Джет и Кредисимо, а които и оттам не могат да теглят някой лев - взимат от приятели и често не връщат.
Не казвам, че всички са такива. Баща ми ползва Джет може би откакто го има на българския пазар, но се старае да е максимално изряден, никога не е закъснявал с вноска, долкото ми е известно.
Съществуването на възможности за предварително вземане на уж малко пари назаем, уж с договори и условия, много разглези хората. Разбирам, че се появяват неотложни нужди и трябва да се намерят пари, разбирам и че доходите са ниски, но едно е да ти потрябват 500 лв за погребение, друго е да искаш нова плазма НЕО.
Просто спрете да ползвате услугите на такива институции за щяло и нещяло. Животът на вересия рано или късно се плаща.
Виж целия пост
# 8
 newsm11 Не стават за нищо,не съм доволна нанасят ти пълен тормоз  bash
Виж целия пост
# 9
newsm11 Не стават за нищо,не съм доволна нанасят ти пълен тормоз  bash

Когато си изряден платец, и си погасяваш задълженията в предварително договорените срокове и в предварително уточнения размер???  newsm78
Виж целия пост
# 10
При редовно плащане не,но при закъснение 1 ден се почва.
Виж целия пост
# 11
При редовно плащане не,но при закъснение 1 ден се почва.

Именно  bowuu
Виж целия пост
# 12
newsm11 Не стават за нищо,не съм доволна нанасят ти пълен тормоз  bash
Ползвала съм ги веднъж преди години, не са ме тормозили. Само sms-ите с промоциите им ме дразнят.
Виж целия пост
# 13
   Всеки, прибегнал до подобен род заеми, трябва да си носи последствията, нищо странно не виждам в това. Peace
Виж целия пост
# 14
Към възмущаващите се. Какви методи да използват кредитopите, когато теглилите кредита спрат да плащат?
Свидетел съм на много финансови лекомислия, проявени от познати хора. Теглят за да си купят нова плазма или да отидат на екскурзия в чужбина. А после като им дойде ЧСИ на вратата - брех, що стана, олеле, помощ...
Нямат никаква финансова култура, само жажда за потребление без мисъл, че за всичко се плаща един ден.
Да се говори че кредитните фирми "лъжат" е неправилно. Тъпо е да се винят затова, че искат да правят пари, на тях това им е работата. Всеки има право да предлага каквото иска, друг въпрос е кой ще се навие да му играе по свирката. Потребителят има както права, така и задължения, всеки сам е длъжен да си прави сметката.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия