Домакини 34 / пукна пролетта и се задава веселба

  • 37 677
  • 754
# 105
Опсссссс кафе и палачинки   chef - веднага пристигнах  Joy
Виж какви ги приказва Марчето, с пропуски трЕБЕ... Ама тя ме знае, че с Гушкан сме дупе и гащи (все едно още суче).  Sunglasses
Ако доведеш значи и младежа, иначе запречвам врата и'.  Crossing Arms
Виж целия пост
# 106
Опсссссс кафе и палачинки   chef - веднага пристигнах  Joy
Виж какви ги приказва Марчето, с пропуски трЕБЕ... Ама тя ме знае, че с Гушкан сме дупе и гащи (все едно още суче).  Sunglasses
Ако доведеш значи и младежа, иначе запречвам врата и'.  Crossing Arms
Joy Joy hahaha Ще направя тройна доза да има за всички , изобщо не ме мързи. Дай ми само да действам нещо.. Simple Smile Някой да има нужда от почистване, гладене, измесване на козунаци, кифли-мифли и прочие...нещица + гледане на деца, ама по мой си начин. ТрЕбе да има ред!  Heart Eyes
Виж целия пост
# 107
Аз се нареждам! Пристигай! Нещо ми става тия дни, вечес заспивам с децата, следобед пак. Умирам за сън, нещо съм се повредила.
Днес бяхме на цветната пролет в Панаира. Децата пощуряха. Миша язди кон (пони), Ема се влюби във фонтаните и едни макети на лешояди. Ние с мм зяпахме кучешките състезания, за всеки по нещо.
Кажете ми НАЙ-ЛЕСНАТА рецепта за козуначени кифли коя е, че вече не ви издържам!
Виж целия пост
# 108
Аз се нареждам! Пристигай! Нещо ми става тия дни, вечес заспивам с децата, следобед пак. Умирам за сън, нещо съм се повредила.
Днес бяхме на цветната пролет в Панаира. Децата пощуряха. Миша язди кон (пони), Ема се влюби във фонтаните и едни макети на лешояди. Ние с мм зяпахме кучешките състезания, за всеки по нещо.
Кажете ми НАЙ-ЛЕСНАТА рецепта за козуначени кифли коя е, че вече не ви издържам!
ША дойда, ама ги гледам по мой си начин, нали??
Каква рецепта искаш, козуначени кифли бързи или козуначени кифли по - бавни ама истински?? Те и двете рецепти са хубави. Довечера, когато се върна от концерта, ако някой не ти е пуснал ще ти дам моята, не точно моята, защото и аз съм я взела от прекрасните кулинарки тук, ама аз си казвам, че е моя.  Mr. Green
Панаир на цветята имало и в София, но не съм ходила, а искам. Ще отида да разгледам.
Виж целия пост
# 109
Абе най-лесна ще е, ако е с едно втасване, ама както се вижда от маковите, хубаво да са поне две втасвания.  Та тогава с обичайното козуначено тесто, ама малко по-меко/мокро и две втасвания. А ако се остави първото втасване да е през нощта, в хладилника, най-лесно и бързо изглежда според мен.
Виж целия пост
# 110
Абе най-лесна ще е, ако е с едно втасване, ама както се вижда от маковите, хубаво да са поне две втасвания.  Та тогава с обичайното козуначено тесто, ама малко по-меко/мокро и две втасвания. А ако се остави първото втасване да е през нощта, в хладилника, най-лесно и бързо изглежда според мен.
Ами... с едно втасване са най-обикновените кифли и ще и метна една рецепта. Ако я имаш я пускай да си пише Хоортензийка.  Не са лоши, вкусни са, бързи са, лесни са.
Виж целия пост
# 111
Как да се изразя? Искам да не стана за резил. Да пробвам първо нещо по-лесно, а после да се захващам с по-засуканите неща.
Марчелота, да си изкараш супер ти пожелавам!
Виж целия пост
# 112
Офф и аз съм тук... Още не съм свършила почистването... Имам предвид играчките - има 3 големи плика за изхвърляне - счупени неща - скрила съм ги на балкона..., иначе Петьо като види - всичко му трябва....  Моите и на децата чекмеджета... Този път 3 седмици не съм ги пипала... Като почнаш да разгръщаш бележки, бележчици - да видя какво трябва и какво не... Остана само хола... - нямам много неща за изчистване... ще ги набавя един ден... всичко се купува...

Марче, благодаря за рецептите... Ще ги препиша в тефтера и лесните и трудните... И супер да изкараш... Ще чакам да разказваш после... Hug

Почивката свърши, отивам да довърша, че ми писна вече... Wink
Виж целия пост
# 113
Марче дано да е хубаво времето и да се накефиш на max на концерта   bouquet
Моя дивак е лесен за гледане, само да можеш да изтърпиш постоянно говорене на всички теми за които се сешташ  hahaha hahaha hahaha и да не те притесняват комплиментите, че ги ръси без прекъсване и то с мазен поглед hahaha hahaha hahaha където отидем веднага се събира фен клуб от момичета около него  hahaha стрелец е и е в кръвчицата му  hahaha
Морена в този случай ще имаш още една сватя  hahaha hahaha hahaha
Хортензия не може да се изложиш!!!! Няма да казваш какво правиш и после каквато форма се получи го кръщаваш  hahaha вместо кифли може да стане топки  hahaha ама ще се изяде!!!
Лус огън - не остана!!!
Виж целия пост
# 114
Не ми пишете рецепта за лесни кифлички. Намерих си в лс едни на Марчето, те май са най-простичките.
Виж целия пост
# 115
Мушкат, рецептите са все едни и същи с несъществени разлики, затова не дадох аз, смятах че ще си харесаш от козуначената тема, която ти се вижда на теб лесна.  Иначе аз ползвам рецептата си за козунак (показвала съм го, в подписа ми е), като само си намалявам дозата, колкото ми трябва - 1/2, 1/3, ... Simple Smile Относно оформянето, като лесно, ти препоръчвам кръгла кора, режеш като торта и навиваш триъгълниците от основата към върха.

Калинка, няма лошо я, колкото повече -толкова повече.  Grinning

Виж целия пост
# 116
Хортензия давай смело и безотговорно ще станат кифльоците!!!
Морена за сега е така, ама като ги тресне пубертета ще мислим другояче  Joy Joy Joy
Виж целия пост
# 117
Така е, Калинка, то и без това ние тук си говорим, ама кой ли ще ни пита.  Laughing
Я кажи ти какво готви?
Аз днес свинско с праз.   
Ама станах рано и вече ми се ляга.  Shocked   Та май с щерката и аз... Може пък да почета малко повече, преди да заспя.  Wink
Виж целия пост
# 118
Ехооо, банда! Как сте? Снощи се легнахме късно, не сме излизали, ама всеки се зачете в книжката си и стана два часа. Днес поспахме, сега правя зелени чушки със сурене и яйце на фурна, имаме и от вчерашния гювеч. Вчера като ходихме да пазаруваме в една верига магазини, нещо като нашия плод и зеленчук, видях едни не много големи зелени чушки с тънка кора и купих два пакета. Много ароматни, прекрасни, пише, че са някакъв японски сорт, но не са пикантни. Та сега се пекат във фурната, макар че заради скъпото сирене, тази иначе проста манджа излиза много скъпо. А гювечът вчера стана масло. Хваля се защото правя гювеч за първи път. Както си казах, докато си живеехме в София, вечер все нещо по-бързо гледах да направя, а уикендът я при свекърите, я при нашите и там си хапвахме по-завъртяни манджи. Тъй като нещата тук се готвят по-бавно, първо метнах лука, морковите, зеления боб, граха и баклата в тенджера за около час. След това прехвърлих в гювеча и добавих картофи, тиквички и патладжан и пекох с капак още близо два часа. След това сложих доматите и допекох без капак още 40-на минути. Ами стана масло, топеше в устата. Толкова ни се услади, че почти го изядохме. Големи сме лакомници.
После ще правя багажа на ММ за командировката и ще го изпращам на летището, ама пак ще пиша. Той самолетът е късно вечерта.
Виж целия пост
# 119
Смърфи, аз това , ако го изям и ще пукна.Утре отивам да я търся докторката в Каспела.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия