Компостиране и отглеждане на билки, зелении за ядене в домашни условия

  • 1 245
  • 2
Здравейте, отскоро ме заинтригува тази тема. Оказа се, че много хора си правят компост у дома, в апартамента, и после го използват, за да си отгледат някаква храна. Мисля си, че все ще мога да отгледам лук и билки, ако не друго. Също и кълнове.

За целта обаче трябва да се справя с компостирането. Следващият етап е отглеждането. Мисля, че в саксия лук и подправки виреят целогодишно.

Не знам дали има тук хора, интересуващи се от такова нещо или с опит, който да споделят, но реших да пробвам.
Виж целия пост
# 1
Здравейте, отскоро ме заинтригува тази тема. Оказа се, че много хора си правят компост у дома, в апартамента, и после го използват, за да си отгледат някаква храна. Мисля си, че все ще мога да отгледам лук и билки, ако не друго. Също и кълнове.

За целта обаче трябва да се справя с компостирането. Следващият етап е отглеждането. Мисля, че в саксия лук и подправки виреят целогодишно.

Не знам дали има тук хора, интересуващи се от такова нещо или с опит, който да споделят, но реших да пробвам.
Прегледай в тази тема има фенове на балконското производство: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=769079.msg27822546;topicrefid=2#new
 Peace
Аз отглеждам люти чушки, рукола и подправки на балкона.
Виж целия пост
# 2
Мерси за информацията, всъщност вече се записах там. Видях, че има и тема за отглеждане на билки в саксии. Мен също ме вълнува компостирането, в тази тема пише ли за това?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия