БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 33 778
  • 737
# 15
Нещо подобно -  дървени шишчета, сламки, клечки за сладолед . Последните съм виждала в Джъмбо и сайтовете за сладкарски джунджурии.
Виж целия пост
# 16
никид, да такива, но тези ми идват малко къси....Намерих из сладкарските сайтове каквито търсех. Благодаря все пак! Simple Smile
Виж целия пост
# 17
Правя торта със готови блатове,но нещо глазурата ми стана рядка,направих я от сметана,шоколад и масло но се разводни не знам защо,има ли някакъв начин да я сгъстя?
Виж целия пост
# 18
Правя торта със готови блатове,но нещо глазурата ми стана рядка,направих я от сметана,шоколад и масло но се разводни не знам защо,има ли някакъв начин да я сгъстя?

Сложи я в хладилника. Peace
Виж целия пост
# 19
Сложих я преди около 10минути но си е все същата,дано се посгъсти...
Виж целия пост
# 20
Май ще трябва още шоколад да добавиш, пък и повече да почакаш, за да стегне маслото.
Виж целия пост
# 21
Опитах се да правя шоколадови бонбони,като разтопих готварски шоколад и напълних силиконови формички за бонбони,добавих сушени боровинки и портокалови корички от сладко...станаха вкусни,но след 5-6 дни забелязах,че са започнали да побеляват,някакви бели точици се появиха...къде сбърках Thinking
Виж целия пост
# 22
в топенето ( правилно темпериране) и бързото охлаждане на шоколада.
или от шоколада (малко вероятно)

Виж целия пост
# 23
Май ще трябва още шоколад да добавиш, пък и повече да почакаш, за да стегне маслото.
Добавих още масло и изчаках да постегне повечко време получи се Peace
Виж целия пост
# 24
Рецепта за симид търся.

Ще съм много благодарна ако някой изпрати приложима такава, че все намирам по нета турска оригинална, на която едва 30 процента от състравките се продават тук, а без тях няма да е същото.

Хубави празници да имате !  bouquet
Виж целия пост
# 25
Рецепта за симид търся.

Ще съм много благодарна ако някой изпрати приложима такава, че все намирам по нета турска оригинална, на която едва 30 процента от състравките се продават тук, а без тях няма да е същото.

Хубави празници да имате !  bouquet

Щом държиш на оригиналната рецепта, трябва да намериш нахутено брашно и да си направиш натурална закваска. Другото, което ти е необходимо е меласа. Има я по био магазините, но тя може да се замени с качествена кафява захар. Не се сещам какво друго има в рецептите, което не можеш да намериш по магазините.  newsm78
Виж целия пост
# 26
А какво друго може да се направи с нахутено брашно? Имам 250 гр.
 Peace
Виж целия пост
# 27
Този веган омлет например: или нахутени крекери с ароматни подправки Heart Eyes
Виж целия пост
# 28
Бихте ли ми препоръчали/дали рецепта за хладилно тесто?
Виж целия пост
# 29
Бихте ли ми препоръчали/дали рецепта за хладилно тесто?
Всяко хлебно тесто, например. Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия