БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 38 719
  • 736
# 555
и с млечен крем, ето на Танита са такива http://tanitaang.blogspot.com/2013/09/blog-post_19.html

а солено може с крема сирене, с някакъв солен пастет/дип - какъвто ти харесва. Дори кьопоолу
Виж целия пост
# 556
аз защото реших, че се пекат заедно с пълнежа и за това попитах,ама сега като се позагледах, май първо се изпичат,а после се пълнят хмм... Simple Smile Благодаря ви момичета Heart
Виж целия пост
# 557
Донесоха ми 5 кг.брашно ,което като пресях видях,че има червеи завити в брашното ли или в паяжина...незнам .Майка ми казва  - нищо му няма ,да не мислиш че в завода не е такова, но ми е гнусно.Дали да го хвърля? newsm78
Виж целия пост
# 558
Майка го пресява и си го ползва, но когато са тук-там. На мен не ми се е случвало, не задържам дълго брашно, но веднъж ми подариха типово, което, като отворих чувалчето, беше само паяжина, червейчета и молци, брашно не се виждаше направо. Изхвърлих го. Може би, ако не са много........прецени си, ако ти е гнусно, засилваш го към кофата. Peace
Виж целия пост
# 559
5 кг е доста брашно, ама ако има много хич не се замисляй и хвърляй
Виж целия пост
# 560
ако все пак не са много и го пресееш, напълни пак в пакети и прибери във фризер/камера. ВАди си по малко за ползване
Виж целия пост
# 561
Хайвер от риба салака става ли за разбиване?  Simple Smile
Виж целия пост
# 562
правя кремвиршки с готово тесто, навих и сложих в тавата, да оставя ли да втасат? Thinking
Виж целия пост
# 563
правя кремвиршки с готово тесто, навих и сложих в тавата, да оставя ли да втасат? Thinking

Да, остави 20-ина или повече минутки, наблюдавай ги. Peace
Виж целия пост
# 564
правя кремвиршки с готово тесто, навих и сложих в тавата, да оставя ли да втасат? Thinking

Да, остави 20-ина или повече минутки, наблюдавай ги. Peace

благодаря ти Hug
Виж целия пост
# 565
хммм.... тестото в магазина може и да е превтасало. защо да го чака  newsm78

пп. нали под "готово тесто" да се разбира ,че е купешко.  защото и домашно да е пак трябва да е готово преди да се използва  Joy
Виж целия пост
# 566
Знаете ли рецепта за бърза туршия ( царска), която може да се консумира на следващия ден най-късно?
Сега бременея и адски много ми се е прияла, а пък на купените не  разчитам.

Благодаря много!
Виж целия пост
# 567
Знаете ли рецепта за бърза туршия ( царска), която може да се консумира на следващия ден най-късно?
Сега бременея и адски много ми се е прияла, а пък на купените не  разчитам.

Благодаря много!

Дано някой се включи с предложение, аз самата не знам толкова бърза рецепта за царска туршия, но се сетих за една друга. Като резервен вариант - СЛАДКО-КИСЕЛО ЗЕЛЕ - САЛАТА Heart Eyes
Виж целия пост
# 568
Благодаря, аз и 3 дни ще издържа,  - къде ще ида.

Но нали знаете, като му се прияде нещо на човек...

Виж целия пост
# 569
Благодаря, аз и 3 дни ще издържа,  - къде ще ида.

Но нали знаете, като му се прияде нещо на човек...



ivelinkaaa, тая салатка може след 3-4 часа в хладилника да се консумира, затова я дадох. Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия