Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Последна ваканция преди голямото начало (набор 2007) - 5

  • 27 331
  • 734
1.   Тетрадки с тесни и широки редове- 5бр.
2.   Тетрадки с големи квадратчета по математика- 5бр.
3.   Комплект пластмасови пръчици
4.   Сметало и линийка
5.   Черни моливи НВ- 2бр.
6.   Комплект цветни моливи
7.   Острилка
8.   Акварелни бои
9.   Блок №4- 2бр. или скицник
10.   Четки за рисуване
11.   Чашка за вода по рисуване
12.   Кърпа и постелка за чина
13.   Гланцова хартия и сухо лепило
14.   Ножичка за хартия
15.   Дъска, ножче и пластилин 
16.   Тефтерче
17.   Спортен екип+ гуменки или маратонки
18.   Раница
19.   Несесер

Виж целия пост
# 1
Аз съм водила детето два пъти при Ефремов в Горна баня. Доволна съм от него. Преглежда много неща, внимателен, обяснява.
Аз съм ходила при Стефанов също там и не го препоръчвам.
При Драганов сме ходили, когато детето беше много малко. Тогава ми направи добро впечатление.
Ходили сме на частно и при Алексиев. Прегледът беше повърхностен и набързо. Като цяло го водят също добър ортопед, но мен не ме грабна.
Виж целия пост
# 2
 Hug и тук   bouquet

Все се каня да организирам ваксинирането преди 1 клас в белодробния диспансер ... и все ни се разминава включването му в летния график (пътуване, къпане, гостуване при бабите ...).
Виж целия пост
# 3
И аз в новата тема.
Моята щерка ваканцува в момента при баба си на село. В събота заминаваме на море, после следва рождения и ден, после пак ще остане на село с баба си и така  ваканцията си тече в пълна сила за нея.
Виж целия пост
# 4
Запис в новата тема.
Раница ще купувам другия месец след като се върнем от морето.
Тази седмица я бяхме планирали на балкана, но времето е ужасно хладно и си слязохме за ден-два докато се оправи. В понеделник заминаваме на морето и се моля да останат здрави децата в това променливо време.
Виж целия пост
# 5
Morena, благодаря за темата    bouquet Hug
Ние морето го отчетохме вече и даже го забравихме. Mr. Green Откакто преди 3 години окончателно отписах родното море от плановете ни и няма вируси, няма притеснения. Peace Ние се каним да ходим на "свиждане", че за поредно лято ги оставихме с баба им да дивеят на воля в селската ни къща, която е в края на Източните Родопи. През септември, след като ги приберем и стига да нацелим хубаво време, смятаме да отскочим и до другата - тя е в Копривщица. Та общо взето и планинската план-програма ще покрием. Grinning С преговора на буквите положението в момента е на нож - така докладва баба им. Mr. Green Но с числата нещата са ОК. Предстои и рожден ден на младежа в началото на август, та сме подготвили разни китайски фенери, че отдавна мрънка за такива. Близо до къщата ни има тракийска могила, може да пускаме от нея. Grinning
Виж целия пост
# 6
Запис и благодарности за темата   bouquet
Виж целия пост
# 7
Да ви питам ,защо още се купуват подвързии за тетрадките ,като те са с толкова красиви корици ?
Виж целия пост
# 8
Аз знам само за фолио за учебниците - за да се запазят , но за тетрадките - не мисля , че ще е необходимо - те бързо ще ги изпишат.
Виж целия пост
# 9
Hug и тук   bouquet

Все се каня да организирам ваксинирането преди 1 клас в белодробния диспансер ... и все ни се разминава включването му в летния график (пътуване, къпане, гостуване при бабите ...).

За каква ваксина става въпрос?

Да ни е спорна темата, сигурно с нея ще посрешнем 1 учебен ден. Аз сигурно ще пона да се вълнувам скоро. Другият месец ще ходя на шопинг за тетрадки и за раница най-вече, друго няма да купувам преди род. среща на 16 септември.
Виж целия пост
# 10
Да ви питам ,защо още се купуват подвързии за тетрадките ,като те са с толкова красиви корици ?
Вярно е, че бързо се изписват, но с прозрачна подвързия стои много добре. А пък и предпазва от цапане. Виждала съм на племенника.
Виж целия пост
# 11
 При повечето от вас кипи предстартова треска Simple Smile  Ние още нищо не сме започнали да купуваме за първокласника, но август е пред нас.

 Същото е положението и с мантуто - вече трябваше да сме я поставили, но детето имаше здравословни проблеми през юни и юли. Надявам се следващата седмица да свършим и тази работа.
Виж целия пост
# 12
И нашето лято тече с пълна сила. Лагер, тренировки, море, игри, приятели, разходки. Детето е много щастливо!
Виж целия пост
# 13
Честита да ни е новата тема!

Ние сме на морето.
Дребосъчко прекара вируса с разтройство и повръщане, но вече се стабилизира и започва лека-полека да си възвръща апетита. За училище не мислим, отдали сме се на пълна почивка. Като се върнем, тогава ще започнем да се оглеждаме за раница и другите необходими неща.
Тук нета е отвратителен, едва се логвам.
Хубаво лято на всички!
  Hug
Виж целия пост
# 14
Честита нова тема, благодарности на Морена. Ваканцията комай е по средата. Хубавото време, уви, минава бързо!
Ние сме си в София и ходим на уроци по цигулка, за да не губим тренинг и да не ни се стъжни септември, пък и да си уплътняваме времето. Надявам се да успея да уредя хубаво място за морска почивка през август.
Безоблъчно лято на всички!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия