Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мнения за фитнес инструктор- Страхил Иванов

  • 10 886
  • 5
Здравейте,

Искам да попитам дали някой има впечатления от услугите, които предлага конкретният инструктор: Страхил Иванов.
https://www.facebook.com/Fitbg.net?fref=ts това е фейсбук страницата.

Благодаря!
Виж целия пост
# 1
Здравейте, аз съм клиентка на Страхил и с ръка на сърцето мога да кажа, че единствено той успя да накара тялото ми да работи!
Виж целия пост
# 2
Здравейте, аз също съм клиентка на Страхил Иванов от скоро, спокойно можеш да му се довериш.Спортният режим, който ми изготви определо ме кара да се чувствам отлично и наистина тялото ми се задейства. Ще се постарая да се придържам и по-стриктно към хранителния режим, за да споделя положителните си резултати...., но този Декември....мотивирана съм, но много ме разсейва мъжлето, все с  вкусотийки  Mr. Green Embarassed.
Виж целия пост
# 3
Виждам, че темата е стара , но да повдигна отново въпроса с нови мнения.
Имате ли впечатления от програмите, които изготвя?
Има ли някой, който да ги ползва? Доволни ли сте от резултата?
И по-специално, ако има някой като мен, който иска да качи мускулна маса, дали му се е получило? Аз съм типичен екзоморф и много трудно се случват при мен нещата.
Виж целия пост
# 4
И аз тренирах по изготвен режим на Страхил Иванов, както и хранене по изготвен хранителен режим. Доволна съм - можете да се доверите! След 3-4 месеца, всъщност сега тренирам по режим на Богомил Йорданов, но продължавам да се храня по този на Страхил. Нямам килограми за сваляне /освен поставените за цел в моята глава около 2 кг./, в първия месец след спазване на режимите му свалих около килограм, но после явно след леко качена мускулна маса го върнах - нормално е!
Виж целия пост
# 5
Здравейте!
Някой ползвал ли е 60- дневното предизвикателство?
https://fitbg.net/individualni-programi-ts
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия