Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Клиника „Афродита” подарява инвитро процедура

  • 57 842
  • 159
МЦ „Афродита” е водещ медицински център, гарантиращ съвременно оборудване, опитни специалисти и световноизвестни консултанти. Отделът за репродуктивна медицина е създаден в началото на 2008 г. и оттогава предлага непрекъснато услуги с огромен успех.

Високото качество на функциониране и непрекъснато обучение на нашите специалисти, заедно с високите проценти успеваемост и гъвкавата ценова политика, привличат голям брой двойки от цяла България. МЦ "Афродита" може да се гордее, че процедурите за инвитро се увеличават с 60% всяка година.

В сайта на клиниката можете да научите всичко за екипа и условията, а във Facebook можете да получите отговор на всички въпроси в реално време от специалистите на МЦ "Афродита".

-   Клинка „Афродита” е една от най-добрите клиники за инвитро у нас с подготвен екип и отлични условия.
-   В клиниката са проведени повече от 1000 успешни процедури без усложнения.
-   Клиника „Афродита” има стотици родени бебета след инвитро, което е отчетено в статистиките на фонда за асистирана репродукция и регистрите на агенцията по трансплантация.
-       В МЦ "Афродита" се предлага пълен набор услуги, сред които преглед с 4D ехограф, фетална морфология, урологични прегледи, консултации за безплодие, ултразвук с цветен доплер, консултации с андролог, семенен анализ, разширен семенен анализ, TESE екстракция на сперматозоиди  от тестиса, PESA подкожна аспирация на сперматозоиди от епидидима, лабораторни услуги след TESE/PESA, съхраняване на сперма, донор сперма, съхраняване на ембрион, трансфер на замрaзени ембриони.


Сега МЦ "Афродита" ви дава възможност да се уверите в професионализма, личното отношение към всеки пациент и добрите условия на клиниката, като предоставя шанса да спечелите безплатна инвитро процедура.

За да участвате, единственото, което трябва да направите, е да напишете като коментар в настоящата тема, само с едно изречение, защо бихте желали да се подложите на инвитро в МЦ "Афродита".

Победителят ще бъде изтеглен на края на годината и ще бъде обявен на страниците на темата.


Освен възможността да получите безплатна инвитро процедура, МЦ "Афродита" подарява и 5% отстъпка от цената на всички услуги, предлагани от клиниката, само за потребителите на форумите на BG-Mamma. За да получите своя персонален код за отстъпка, изпратете потребителското име и електронната поща, с които сте регистрирани в BG-Mamma, на e-mail: igra.afrodita@abv.bg

Виж целия пост
# 1
Здравейте,
бих се подложила на ин витро процедура в клиника Афродита,защото никога не знаем къде ни е писано да се случи чудото !Понякога много прехвалени клиники не успяват да постигнат бременност ,също така съм убедена ,че вие имате основание да положите големи усилия ,за да повишите успеваемостта си  Grinning
Поздравявам инициативата ви,да подарите надежда на някоя от нас.
Успех !
  bouquet
Виж целия пост
# 2
Здравейте!
И аз като една от Вас - имам една най-съкровена мечта- да стана майка! И то не просто майка - искам да бъда най-добрата майка и съм сигурна,че ще успеем! От малка съм си представяла, че ще имам две дечица и силно вярвам в това. След като се разбра,че мъжът ми е с  лоша морфология от спермограмата и не можем да имаме деца по нормален начин, аз не се отчаях. Даже напротив - казах си, че човек не може да избяга от съдбата си и всяко зло е за добро!Ще се боря с всички сили, за да сбъдна своята мечта!!!
Успех на всички!Стискам палци и се моля за всички!!!
 newsm51 newsm51 newsm51
Виж целия пост
# 3
Бих желала  да се подложа на инвитро процедура в МЦ "Афродита",защото вярвам,че само най-добрите успяват,а силната вяра носи успех!
Виж целия пост
# 4
За нас чудото може да дойде с МЦ "АФРОДИТА"
Виж целия пост
# 5
Ин витро процедурата в клиника "Афродита" ще бъде извършена от професионалисти, които работят компетентно и със сърце. С такова впечатление съм след отзивите за Вас.
През всички етапи на процедурата ще имам усещането, че не просто съм в добри ръце, а в правилните.
Надеждата ми е, че това ще доведе до нашето дългоочаквано чудо. Kissing Heart baby_neutral  bouquet
Виж целия пост
# 6
клиника "Афродита" позволете ни да си сбъднем най-съкровенната мечта и ни направете пълноценно семейство.
Всички мечти могат да станат реалност, ако имаш смелостта да се бориш за тях!
Виж целия пост
# 7
Бих искала да си направя инвитро процедура  в клиника"Афродита", защото там сбъдват едно от най - съкровените желания!
Виж целия пост
# 8
Бих искала да подаря тази шанс даден от Афродита  на някой много силен .Който трябва да сбъдне мечтата си много скоро да стане мама.
Виж целия пост
# 9
Защото чудото може да стане именно в клиника 'Афродита'!
Виж целия пост
# 10
Бих искала да се подложа на  тази процедура в МЦ "Афродита" , защото имам усещането , че чудото  за нас ще се случи точно ТАМ!
Виж целия пост
# 11
Надявам се чудото да се случи във вашата клиника , защото съм от малък град и при нас няма инвитро клиники , а също и достатъчно средства. Но аз вярвам , че някой ден и ние ще се радваме на едно малко бебче въпреки трудностите!
Виж целия пост
# 12
Здравейте.
Бихме се подложили на ин-витро процедура в клиника "Афродита", защото вече имаме два неуспешни опита зад гърба си без пунктирани яйцеклетки въпреки липсата на някакъв проблем и сме готови да опитаме и друг подход, за да постигнем мечтата си.
Виж целия пост
# 13
Майчинството е най-великият стимул за живот, за успех, за творчество.
От момента, в който осъзнах, че искам да бъда майка, разбрах какво значи да се бориш, да отстояваш, разбрах какво значи “да бъдеш готов на всичко”.
Искам да бъда майка, защото да си майка е риск, предизвикателство, отговорност, болка, щастие.
Сигурна съм, че е прекрасно да си майка. Прекрасна болка, прекрасна радост. Прекрасен дълг. Да искаш да си майка е смисълът на всичко. Защото нищо друго няма значение, губи смисъл, ако го няма него – великото творение на природата и любовта – нашето дете, нашата рожба, нашето малко слънчице. Да искаш да си майка е не само прекрасно. Да искаш да си майка е велико! Да си майка е свято! Не мога да си представя своя живот без това – да съм майка.
Благодаря на МЦ "Афродита", че дава шанс на всички нас да изпълним този прекрасен дълг, който е смисъла на ВСИЧКО. Бог да Ви благослови!!!
Виж целия пост
# 14
Защото е една от най- добрите клиники за инвитро в България и може да сбъдне най- голямата ни мечта!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия