Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

  • 332 730
  • 2 076
# 2 025
 Ми сигурно пък има запичане, на което можеш да запържиш. Поне в упътването на моя Панасоник япончетата така са решили проблема bouquet
Виж целия пост
# 2 026
Хора, трябва да ви кажа, че на моите кукъри почти не ползвам програмите за това, което пише на тях. Гледам каква е температурата и оттам нататък си ги ползвам според това.
Виж целия пост
# 2 027
Най стария модел на Делимано по мои спимени прави основно задушени неща....! newsm78
Няма програма печене, пържене, соте! Simple Smile
Виж целия пост
# 2 028
Най стария модел на Делимано по мои спимени прави основно задушени неща....! newsm78
Няма програма печене, пържене, соте! Simple Smile
Пепи, Ето какво намерих за стария Делимано, виж дали това е твоят уред, описани са програми, функции и няколко прекрасни рецепти! Hug
http://images.studio-moderna.com/upload/delimano2012BG/Image/pdf … _COOKER_PRESS.pdf
Виж целия пост
# 2 029
Здравейте! От няколко дни и аз съм притежател на Филипс Мултикукър HD 3167.
Първият ми опит реших да бъде гювеч със свинско от книжката. Само че нямах свинско и го направих с пилешко. Спазвах стриктно рецептата, която беше първо лук и морков запържени за 10 мин на FRY, а после добавяме картофи и месото и включваме за 35мин. на STEW. Обаче картофите ми останаха полусурови. Не знам какво обърках аз, рецептата ли е калпава.. понеже в необходимите продукти никъде не беше споменат домат, а отдолу в начин на приготвяне, пишеше еди кога си да добавим доматите.
Също така не пишеше да слагам никаква вода, а все си мисля, че ако бях сложила малко поне, щяха да ми станат картофите.
Щом свърши програмата и видях, че не е станало, пуснах STEW за още 20 мин - пак нищо. Не бяха мръднали.
След тожа пък правих овесената каша, пак от книжката, и пастърва със задушени зеленчуци на пара. Станаха страхотни.
Също така открих доста грешки в книжката с рецепти.
Като примерно доматената супа, пише, че са необходими 2(два) мл готварска сметана, което някак си не ми се вярва.
Бих желала някоя с по-голям опит от моя да ми каже къде сгреших с гювеча или в рецептата е грешката./
Благодаря! 
Виж целия пост
# 2 030
Да ви питам за мнение. Днес направих мега тъпото нещо да пусна кукъра (Редмонд) без капак. И понеже не завираше (то точно затова, а аз си мислех, че има някакъв проблем), го пуснах за малко на 160 градуса. Сега се чудя дали да хвърля манджата, предвид, че от капака (затварящия се, не този, който се сваля и почиства) може да са се отделили вредни вещества. Материалът е някакъв вид метал, който ми е непознат... Вие какво бихте направили?

water nymph, при мен рецептите с програмата Stew са все за по 1 час и аз така я ползвам, и наистина с малко вода. С друк кукър съм, но едва ли е много различно. А иначе в моята книжка също има недомислици. Например в рецептите с ориз съотношението ориз-вода ми го дават ок. 1:1.5, и аз мислех, че е заради спецификата на програмата и пробвах. Ама не. Пак 1:3 или 1:2.5 си трябва.
Виж целия пост
# 2 031
Mimi.729 благодаря ама и аз го намерих този файл, но не мога да го отворя през телефона. Ще се пробвам да ги препиша
Виж целия пост
# 2 032
Понеже ми е много сложно да кача снимка , а немога да намеря из интернет снимка.от близо на бутоните че ги написах. Простете невежеството ми хихи
F1 -  rice - това е за ориз
F2/3 - soup / porridge - супа / ?
F6 - steam
F5 -stew
F4 - braise
Отделно има бутони - cancel warming
 Под знак минус decrease
Под знак плюс - increase
Между тях pressure holding timer
Time setting - сигурно е за отложен старт
Виж целия пост
# 2 033
Mimi.729 благодаря ама и аз го намерих този файл, но не мога да го отворя през телефона. Ще се пробвам да ги препиша
Е защо през телефона? newsm78 Ако искаш да ги копирам и да ти ги пейстна тук във форума?
Виж целия пост
# 2 034


Здравейте! за пръв път ползвах мултикукър преди малко. Та се чудя дали има някой с като моя мултикукър показан на видеото?
Виж целия пост
# 2 035
Молинка, аз имам същия кукър Wink
Виж целия пост
# 2 036
Молинка, аз имам същия кукър Wink

Супер Simple Smile
Ще се опитам да не те разпитвам още от днеска Wink
Аз сготвих под налягане пуешко филе с гъби,пиперка,лук е гречка+2 с.л. олио-малко безвкусно се получи ама се хапва. Сега правя на пара риба треска с броколи и бейби морковчета.
Виж целия пост
# 2 037
Понеже ми е много сложно да кача снимка , а немога да намеря из интернет снимка.от близо на бутоните че ги написах. Простете невежеството ми хихи
F1 -  rice - това е за ориз
F2/3 - soup / porridge - супа / ?
F6 - steam
F5 -stew
F4 - braise
Отделно има бутони - cancel warming
 Под знак минус decrease
Под знак плюс - increase
Между тях pressure holding timer
Time setting - сигурно е за отложен старт
Ами виж линка, който постнах де, там рецептите са описани подробно, точно кое копче да натиснеш, прочете ли го? newsm78
F1 ориз
F2 супа
F3 каша
F4 задушено месо
F5 яхния
F 6 пара
cansel waring - отказва подгряването, като свърши програмата кукърът минава в режим подгрявне, с бутона го отказваш
decrease намалявам
increase увеличавам
time setting e за температурата

Ето ти линк за този модел кукър има и рецепти и като готвиш коя прогама да натиснеш

http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL2ltYWdlcy5zdHVkaW8tbW … jbXNnMzQ3MzA2ODA=
Отвори файла има надолу ръководство преведено на български, кой бутон какво значи, как се ползва уреда и няколко рецепти! От тук най добре ще се ориентираш! Flutter
Виж целия пост
# 2 038
Mimi благодаря много за разясненията, но явно трябва да го отворя през компютъра, че през телефона не ми го отворя този файл . Благодаря ти още веднъж Simple Smile
Виж целия пост
# 2 039
Mimi благодаря много за разясненията, но явно трябва да го отворя през компютъра, че през телефона не ми го отворя този файл . Благодаря ти още веднъж Simple Smile
Хайде и да кажел после какво си сготвила Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия