Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Количка за близнаци - тема №6

  • 120 837
  • 822
# 810
Бебето е в изцяло легнало положение, просто леглото е под наклон.
Виж целия пост
# 811
И според мен така е по-добре да има лек наклон, даже май повечето колички са си така. Дори педиатърът при първото посещение вкъщи ни накара да повдигнем леко матрака на кошарата, за да не е равен. Бебето не е имало рефлукс, но така се препоръчва за всички новородени - да не спят на равно.
Виж целия пост
# 812
Точно това имах предвид и аз 🙃 То реално за тях си е пълно легнало, но реално си е с лек наклон, който дори е нужен. И нашата педиатърка ни сложи под матрака от двете страни по една навита кърпа, тъй като в началото спяха само в 1 кошара. Към 6-тия месец ги преместих в отделни, но пак леко повдигнати. След време махнах това, но пък сега ги гледам самички си предърпват бабешките възглавнички 😇😇💕
Виж целия пост
# 813
Здравейте.
Връщам се само, за да напиша какво ми отговори производителя. Може да е от полза на някого.
Оказва се, че така ги правят нарочно за по-голяма сигурност на новородените.
Написаха ми това:

"Thank you for your patience. Our team has reviewd the case and here's some update for you:
We set our carrycots at a 5+ degree average mattress angle as we want to make sure all babies, at all times, are heads-up (head higher than feet) when using the carrycot. We know it may seem more than you would expect but we want to take into account when your baby is sleeping in the buggy is on slightly-angled "flat" surfaces too, as having a baby sleep in a heads-down (head lower than feet) for any prolonged time is not safe.
We also have a reflux carrycot mode that is 10+ degrees that is also certified safe for use, so we are very comfortable if the carrycot angle is slightly over 5 degrees.
I'll close this query now as I think we have resolved this for you - but if you need anything further, please do just reply, and we'll be able to help you out."
Виж целия пост
# 814
Някой да пусне нова тема
Виж целия пост
# 815
Момичета, имате ли отзиви за този модел колички за близнаци. Благодаря.
https://www.baby.bg/product/dorjan-quick-twin-08-3-1/
Виж целия пост
# 816
Здравейте мами! Някоя от вас намери ли количка за близнаци с кош за новородено? Аз намерих само на Чиполино, но са ми като за погребение. Ще има ли проблем ако бебето не е в кош за новородено. Зимни бебчета ще са, така че  смятам от самото начало да са или в кош за новородено или в летния кош със зимен чувал. Какво ще кажете?
Виж целия пост
# 817
Много пъти съм го писала, че аз бях само с летния вариант с по едно дебело чувалче и беше екстра! След като ще са зимни бебета, значи ще ги извеждаш 1 - най-много два пъти за деня за по половин час. Не ти трябва зимен кош за толкова според мен. Успех с раждането!
Виж целия пост
# 818
Много пъти съм го писала, че аз бях само с летния вариант с по едно дебело чувалче и беше екстра! След като ще са зимни бебета, значи ще ги извеждаш 1 - най-много два пъти за деня за по половин час. Не ти трябва зимен кош за толкова според мен. Успех с раждането!


Благодаря просто гледах, че клличките за едно бебе включват кош за новородено. Така е от по лежерните съм и надали ще ги разхождам много, особена ако е студено, а 15 януари е от студено по-студено!😊
Виж целия пост
# 819
Ние цяла зима бяхме навън със зимните кошове и вътре по един дебел чувал. Спят прекрасно навън. До към 5м издържаха с лице към небето, после искаха вече да седят и да гледат. Вместо кошове, има бебепорти, които вършат същата работа. Неудобството е, ако летните седалки гледат само напред. Много зависи от количката.
Виж целия пост
# 820
Здравейте, включвам се по темата с количките. Зимните кошове не са задължителни, но предпочитам децата да са към мен.
Имам опит с 3 двойни колички- egg, silvercross wave и bugaboo donkey.
Първите две използвах с породени. Egg не е моето определено, но беше за пътувания. Втората е добра, но пък децата не са едно до друго.
Bugaboo досега се справя много добре. Близнаците са на месец и съм доволна. Количката е проходима, живеем в къща в един от планинските квартали на София и редовно правим разходки из неравни терени.
Като минус отчитам трудностите в намиране на резервни части, аксесоари и тн.
Виж целия пост
# 821
Аз съм с Mountain buggy, много съм доволна от нея. Моите бебета са родени юли и все още сме с кошовете, гледат към мен. Надявам се поне още 1-2 месеца да ги ползваме, като се има предвид, че кошовете за близнаци са по-малки от стандартните и бързо умаляват.
Виж целия пост
# 822
Здравейте, очаквам своите близнаци през юли, имам вече количка - Mountain Buggy и ми се иска да взема порт бебе, та някоя мама да има и да ги продава?

Заповядайте в новата тема - https://m.bg-mamma.com/?topic=1427280.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия