Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Re: Юлски бебета 2013 - тема 28

  • 54 571
  • 737
# 735
Мъхче, ние с теб сме от различни школи. Иначе ти не каза, че обядваш месо и зеленчук, а дояждаш каквото има, аз не знам какво има. Солетите имах предвид, да.
Виж целия пост
# 736
Първо, Мъхче аз се бъзикам, но забравям да използвам емотки. То и на мен ми забраняваха да гледам ТП, защото после не исках да спя сама, ама кой ли ги слушаше. Че даже и по руската го гледах тайно, и Тайният дневник на Лора Палмър си купих и Записките на агент Купър. Гледането на ТВ, компютрите и играта навън са много различни неща. В момента е много модерно всички да казват „Предпочитам детето ми да играе навън, вместо да седи пред ТВ/рс, ееех, ние какво детство имахме“. Имахме, да. И аз съм го имала, а никой не ме е ограничавал от телевизия и от много други работи. Но сега времената са други, в ерата на технологиите не ми се струва релевантно  да ограничаваме децата си да боравят с тях. Разбира се, когато времето е хубаво никой не стои вкъщи нито да седи пред компютъра, нито да гледа тв. Детето ми ползва таблет и гледа телевизия, но това нито и пречи да чете книги, нито я зомбира по някакъв начин.
Виж целия пост
# 737
Нова тема
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия