Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 123-та тема

  • 218 701
  • 811
# 15
като я подкарахме на сладки - едно тиквено портокалово кремче от мене

Виж целия пост
# 16
Ооо, бързо набира скорост новата тема  Simple Smile

У дома пържолетите са на почит- хищници си падаме  Embarassed



Котлетите станаха много сочни този път (обикновено не ги уцелвам и са като слама).
Тайна, сподели моля те как го докара това изумително изглеждащо и сигурно и толкова вкусно печено (от миналата тема)  Hug
Виж целия пост
# 17
Май имаме нов член на групата ? Ми да го приветстваме "Катето Йозова"(много сме гостоприемни)
 От мен едни сърмички

Виж целия пост
# 18
mamicata, свински врат без кост, осолен и наръсен с черен пипер,добре запечатан на тиган от всички страни и печен на 180-200 градуса около 40 минути.После вадя, завивам с фолио и го оставям да си почине.
Виж целия пост
# 19
Май имаме нов член на групата ? Ми да го приветстваме "Катето Йозова"(много сме гостоприемни)
 От мен едни сърмички


Много си наблюдателен, Аркадаш!
Изглежда не само по манджичките се заглеждаш  hahaha
Вчера се е регистрирало момичето, днес се е осмелило да покаже нещо и то вкусно
Ще я почерпя за "Добре дошла" с един ябълков щрудел


Виж целия пост
# 20
Тайна,  благодаря! Hug

От мен едно вкусно мезе за тъмна (и не само) бира- свинско задно джоланче, варено в зелев сок. Направих го по тази рецепта http://www.cookwithasmile.com/%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0% … 0%BB%D0%B0%D0%BD/



Направих и препоръчаната "богата" супа, но на мен ми е странна....(аз не съм по супите, де)
Виж целия пост
# 21
Благодаря за новата тема   bouquet

От мен днешния ми хляб:

Виж целия пост
# 22
Я да сипя едно зелено смути в чест на новата тема (благодаря, Пепика!): кейл, магданоз, целина, броколи, авокадо, карфиол, джинджифил, портокалов сок.



Скрит текст:
Виж целия пост
# 23
Бонго, намирам зачестилите ти подмятания към Фея за неуместни!
Фея, на мен ми допадат някои от твоите предложения за смути-загледах се и в сърмичките Hug

Видях много вкусни ястия и традиционно подредени маси. Бих хапнала от толкова много чинийки, ако можех Mr. Green

Днес у нас сме на макаронеси с кайма

Виж целия пост
# 24
Магенс и Капитане  Wink може ли да ви идвам на гости вече? В една посока сте ми.  Sunglasses

Цитат
Много си наблюдателен, Аркадаш!
Айде пак кабаатлия... Confused
Аркадаш ми то само туй ни остана - да сме наблюдателни!  Joy

наблюдавайте чиниите, не потребителите  Laughing

Пепи   bouquet  bouquet

у нас също имаше мръвка. Не много, щото ми изгоря реотан на фурната и ме ядоса, но крок-пота , грил тигана и скарата спасиха  положението. Добре, че блатовете за торта си изпекох предната   преди Бъдни вечер  ooooh!

първо сухото мезе - кайзеровани филета, едни готови, други заложени





скарата (все едно не сте виждали, но пък съм си ги снимала)  наденички асорти, 2/3 - дивечови, собствено производство



език с масло и чесън



най-вкусния печен заек - вариант в крок пот



постни лозови сарми



руска салата, катък със сирене (собствени производства също)



зелена салата



и хапки със сьомга



останалото утре, че пак множко съм събрала.  newsm78
Виж целия пост
# 25
Здравейте на всички и поздрави за тези вкуснотийки   Hug

пеп-4о отдавна ми се хапва заек, но моя мъж все по едрия дивеч залита и не съм хапвала и готвила отдавна. Твоя изглежда мноооого апетитно.

matze страхотно изглеждат макароните и утре това ще е вечерята  Simple Smile

От мен един импровизиран тарт с рикота, манго, бисквити и бадеми.

Виж целия пост
# 26
Благодаря ти, Маце!

***

Протеинова салата: пролетен салатен микс, тофу, нахут, пресен лук, кървав портокал (blood orange). Овкусих я с балсамов оцет, масло от ленено семе и хималайска сол.

Виж целия пост
# 27
Пепика, благодаря за новата тема.   bouquet


Следпразнична Родопска закуска от мен.

Виж целия пост
# 28

пеп-4о отдавна ми се хапва заек, но моя мъж все по едрия дивеч залита и не съм хапвала и готвила отдавна. 

а, моя въобще не ходи на дребен или на пернат дивеч  Laughing Но зайци си отглеждаме от доста години. А този е печен и див дори да имаш - няма да стане, виж големите вериги - сега често пускат зайци, по около кило и половина си, ориентирай се там.

продължавам

топли сандвичи някакви



пълнени питки със солена плънка



имах си повод и си спретнах торта - блатовете по Най-шоколадовата торта на Ири Купенска , крема е течен шоколад и маскарпоне - бързо и мързеливо





и една супа топчета



Виж целия пост
# 29
Картофена салата-

Щрудел-

Баклава-

Медена къща-
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия