Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ресторанти София

  • 11 220
  • 22
# 15
В парк Хотел Москва е доста широк и просторен ресторанта, но не съм много наясно как са цените там. Масата на младоженците е добре разположена, повдигната на подиум, дансинга е доста голям и масите на са сгъчкани една до друга, може да се минава измежду тях.

Аз съм била там на сватба и е страшна мизерия. Но като се замисля аз съм и страшно взискателна. Като вляза в такъв ресторант гледам мокета, ако е от време оно - кофти. Ако покривките са намачкани кофти, ако приборите са стари пак кофти.
Ако питаш мен предпочитам, малък но кокетен ресторант в който всичко да е на ниво. Все пак това ще бъде моят ден.
Виж целия пост
# 16
Здравейте
Изчетох много около темата за ресторанти за сватба в София - и нашата искаме да е 2015 октомври, търсим ресторант още. Хареса ми Монтесито , но малката зала за около 100 човека е заета тогава, моля помагайте с още идеи за р- ти в София
Успех
Виж целия пост
# 17
Благодаря ти за информацията, ще се запозная и с този ресторант   Peace
Петя, ако не е тайна къде избра да празнуваш?
Виж целия пост
# 18
Здравейте
Изчетох много около темата за ресторанти за сватба в София - и нашата искаме да е 2015 октомври, търсим ресторант още. Хареса ми Монтесито , но малката зала за около 100 човека е заета тогава, моля помагайте с още идеи за р- ти в София
Успех
Залата на хотел Експо е хубава, но е за максимум 100 души. Хотел Акорд също не е лош и би ви събрал, а Интерпред -Principi di Piemonte е направо супер, но беше малък за нас. За 100 мисля че има как да стане, но за нас управителя не се нае, бяхме 130 души. Което го отчитам като плюс, по-добре да е ок другаде, отколкото да ни вземе парите и да няма къде да се завърти човек.
Виж целия пост
# 19
От толкова търсене на ресторанти избрахме да бъде в хотел Диана 3. Цените са прилични има достатъчно място за всички. В началото не ми допадна, не си го представях украсен и като разположение на маси и решихме да идем ден в който има сватба. Отидохме следващата събота и останах страшно впечетлена много добре подредени маси има достатъчно място, агенция се занимаваше с украсата бяха го направили едни доста стилен ресторант (нищо общо в началото) и така решихме, да го запазим, единственото нещо което ме дранеше беше бара, но все пак реших да не му обръщам толкова снимание надявам се да не се разочеровам. Относно. От цялото обикаляне на р-с разбрах, че 80% от управителите те омагьосват и дават безумни скъпи цени като куверт от 50лв нагоре, което за 120 души е доста голяма сума (поне за мен) и отгоре на това не разрешават повечето да си вкараш безалкохолни, да пушиш и някой от тях се мръщат като чуят за оркестър.  Wink
Виж целия пост
# 20
Нашата сватба беше в Диана 3 на 6-и юни. Доволни сме, храната беше ок, имало е малки проблеми с обслужването-сервитьорите не са много опитни, но ние и не разбрахме, после координаторката ни разказа. С украса и цветя става добре, интериорът не е натрапчив и не ограничава откъм цветове.
Допълнителния алкохол, безалкохолно и вода поръчахме от тях и платихме само изпитото, а с допълнителните поръчки със сигурност не са ни излъгали.
С много добри впечатления съм от Ели, макар да имахме много изисквания.
Те ли ще украсяват за сватбата ви или външна фирма?
Виж целия пост
# 21
Външна фирма ще се занимава с украсата, защото ресторанта не ни предложи такава. Само и единствено арка ми предлагат и все още мисля дали да бъде от тях или да си я поръчам и нея от агенцията.
Виж целия пост
# 22
Наши близки приятели бяха направили резервация за сватбата си в ресторант Биляна в Студентски град. Две седмици преди заветната дата от ресторанта им увеличиха куверта с 10лв/човек без обяснения. Рядко пиша тук, но сега счетох, че си заслужава, за да знаят хората и да не бъдат неприятно изненадани.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия