Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №5

  • 199 211
  • 741
# 735
Роси, и моите подправки са в пликчета, но оригиналните, а кутиите купих от Практикер.
Виж целия пост
# 736
Във всяка торбичка имам лъжица, с която си меря, в случая при теб в някои няма място за лъжичка. Да допълня, че преди се катерех на един стол като катерица да избера подправка, а сега си свалям цялото чекмедже на плота. Избирам си и взех вече и повече неща да слагам в яденето.
Виж целия пост
# 737
Тези кутии от Практикер изглеждат доста полезни. Моите подправки също ги съхранявам в оригиналните опаковки в кутия от сладолед. Но е едно ровене да намеря точната подправка и замислих да ги сложа в бурканите на Икеа, подходящи за органайзерй им за буркани в чекмедже.
Виж целия пост
# 738
Аз пък моите повечето като бяха в пликчетата, падаше голямо ровене.
Сега за по- олекотен вариант от бурканчета обмислям да премина на пластмасовите с гумените капачки, но и в двата случая имам отгоре ламинирана картинка с надписче на подправката.
Все още не са ми напълно униформни опаковките за всичко, но към това се стремя и лека полека преминавам към еднаквост.
Иначе, аз не харесвам икейските, много да ми тумбести, макар че имали хубаво уплътнение и откакто 2-3 пъти се повтаря в новозакупена шарена сол да се развъдят мушички, се чудя кои да най- подходящите бурканчета.
Виж целия пост
# 739
Подправките ми са във високи тънки бурканчета. Най-удобни са ми такива http://gradcontent.com/lib/300x225/capers-jar.jpg, хем събират много, хем не заемат място.
Не ги надписвам, познавам ги.
Ориз, леща, боб, фиде държа също във високи буркани, ей такива, но по-високи, от тези, в които се събират цели спагети https://hubavo.eu/kuhnq/burkani-za-sladki/styklen-burkan-kuhnenski-ocean-pop-2, а по-тежките продукти в такива, за да не ми се хлъзгат ръцете http://domashni-potrebi.com/image/cache/catalog/STAKLO/-%D0%93-600x600.jpg. Събират целите пакети.
Виж целия пост
# 740
И за мен пликчетата са ми напълно непрактични, докато я сваля тая кутия, пък захвана да търся...
Държа в бурканчета в чекмедже до печката. Положението е страшно, защото имам близо 40 поправки Grin Едвам се затваря чекмеджето, но пък стигам за секунди до всичко, което ми трябва.
Виж целия пост
# 741
Нова тема Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия