Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Юлски бебета - тема 31

  • 56 541
  • 741
# 45
Мъхче, в Селект бяхме. Последно бяхме ходили, когато бях бременна с Марина. Тогава останахме доволни, защото условията отговаряха на цената, а и храната беше прилична. Сега обаче нещата са коренно различни. Целия хотел мирише на хлор, толкова е амортизиран, че няма на къде повече- мухъл, плесен, неработещи лампи са само черешката. Храната е още по ужасна.
Не е трудно даден потребител да бъде разпознат, дори и да не ровиш в предишните му писания. Изказът и правописът са много издайни. Peace Така разпознах и Скарлет и Дарче, само Захарчето ме затрудни.
Виж целия пост
# 46
Това имах предвид с "последни публикации" като допълнителен жокер. Всеки си има специфичен стил на писане, който в съчетание с правописа, както е казала Джина, дава предостатъчно информация за него.
Виж целия пост
# 47
Scarlet~, ако си махнеш и местожителството, ще видим кой ще те познае по изказа  Wink
Добре че ме подсети   bouquet
Виж целия пост
# 48
Терп, благодаря   bouquet
Виж целия пост
# 49
Скарлет, май трябва и да се отпишеш от една от темите. И аз те познах вече.
А Дарчето го познах още от смисъла на името. Не е никак замаскирано. Ако искаш пробвай пак. Явно тези дни ще си играем на криеница. Пу за Дарчето, за Захарчето и за Скарлет. Кой е на ред
Виж целия пост
# 50
Ние сме ходили поне 5 пъти на различни места /като не броя почти всеки уикенд на вилата/. В началото му правих на Ясен в бурканчета храна, но от шумотевицата отказва да я яде. Но от моето яде. Когато няма кухня се съобразявам какво готвя и му давам и на него.
Виж целия пост
# 51
я да ва вида вас кой ша ма познае сеа
Виж целия пост
# 52
ето това е. Никой. Само можем да гадаем
Виж целия пост
# 53
 Laughing newsm78 Мъхчето?
Виж целия пост
# 54
Пина???
Виж целия пост
# 55
на това му се казва много зор за нищо
Виж целия пост
# 56
Роси?
Виж целия пост
# 57
Аз... просто не знам къде попаднах  #Crazy Кои сте вие, бе?!  Laughing

Малката не яде пюрета от лятото някъде, ако й дам, направо ще ми се изсмее. Напоследък ме тревожи лакомията й. Крием се, за да ядем. Ще ни изяде нас с парцалите, мъка е голяма. Това постоянно желание за ядене направо ни изтормози. Пине, твоята все още ли е толкова ящна?

Дарче, днес си купих от Лидъл стилус+писалка+кърпичка за дисплей за 3 лв. Много е удобно за смартфони и таблети. Доста евтинко, много съм доволна.
Виж целия пост
# 58
Къде изчезнахте рязко всички? Така не е интересно....
Виж целия пост
# 59
я да ва вида вас кой ша ма познае сеа
Е, ти ако пишеш като неандерталец, веднага няма кой да те познае. Но дори и да следваш тази линия, няма да останеш неразкрита, със сигурност. Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия