Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Юлски бебета - тема 31

  • 60 131
  • 741
# 735
Честито, Хера. Много радост на новото място.
Виж целия пост
# 736
Хера, честит нов дом! Много любов и щастие да има в него!

Козунака на Пина, само за хлебопекарна ли е? Дайте рецептата.

Лазар яде по две кисели млека на ден. Е, не всеки ден, но почти. Крия го от него, не давам и на брат му да яде пред него, за да не се дразни, но той си го търси и настоява да му дам. Според вас, това не е ли много? Трябва ли да се притеснявам? Не знам как да му го намаля.
Виж целия пост
# 737
Весе, а кога успява да го изяде това количество, все пак 0,8-1 л КМ?
Виж целия пост
# 738
Моето яде минимум по една кофичка.Има дни,в които стигаме до две.Зависи какво ще яде за закуска и следобедна такава.Не смятам я ограничавам от КМ.

Хера,честито!Здраве,любов и хармония да царат в новият ви дом!Ех,ама сте бързи!Колко време продължи ремонта?
Виж целия пост
# 739
Той последно време се мръщи на манджите. Общо взето само закусва като хората. Обяда е мъка, не иска, пробвам го със сто манджи, накрая давам мляко. Следобед той си иска, вечер преди лягане пак иска. Ето днес вечерта, яде готвено към 20.00 часа и добре си хапна. След банята обаче, пак иска мляко. Залъгвах го, правих се на маймуна, но не мина номера. Дадох му 200гр. и ги изпи за минута. И аз и брат му, много ядем мляко, но това Лазаровото си е чудо. Та той знае и в кои магазини продават мляко, като минем покрай някой магазин се почва "ма-о" до като не му купя. Ако не взема и подмина, стават драми на улицата. Купувам и го изпива още по пътя.
Виж целия пост
# 740
Джина, благодаря че питаш за Елин. Още му тече от време на време сополчето и се позакашля. Чудим се дали не е от Тези климатици и се надяваме като се стопли и ги спрем най-накрая да му мине всичко. А пък откъде се е научил да си бърше носа с ръкава незнам. Абсолютно гаменче.
Хера, честита нова къща.Много щастливи моменти там.
Завиждам на всички, които ще правят козунаци. Аз нямам време за това, но така или иначе не мога и не ме влече да опитвам и се да експериментирам. Както казва майка ми- хич не ме бива за домакиня.😱😒
И Елин много обича КМ,но не го оставям да яде по много, защото не искам да е за сметка на другите храни. Въпреки че веднъж 3 вечери подред яде само КМ , не можах да се преборя.
Виж целия пост
# 741
НОВА ТЕМА
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия