Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ние сме отбор от Чешки мами, на сладурковци и сладурани 2

  • 67 655
  • 288
# 285
Документите за детска градина се подават от февруари до май и времето за подаване зависи от района, в който живеете.За да подадете ,детето трябва да има настоящ адрес,както и вие ,както и навършени 3 год., документ за имунизациите, издаден от личен лекар.Дните за подаване на документи в определените райони и градини са точно определени( напр.18 и 19.2.2020г)Документите можете да принтирате вкъщи,но подаването и всякаква информация,се получава лично.
Виж целия пост
# 286
Много благодаря за изчерпателния отговор.
По-скоро исках да разбера това със записването през годината как се случва.
Дали някой е пробвал, успял или чувал нещо от познат?В крайна сметка намерих наредбата им за образование и снощи с гугъл преводач успях да разбера някои неща.Свободни места през годината не се обявяват, но всеки директор има право да приеме допълнително деца според капацитета на градината, по своя преценка.Явно ще се обикаля от градина на градина.Вероятно надеждите ми за държавна градина граничат с невъзможното, но ще опитам.
Виж целия пост
# 287
Според мен е невъзможно. Живея тук от 20 години, имам 3 деца.
Масово няма места, губене на време е, особено от разстояние.
Има списъци с чакащи местни деца. Ако случайно на място се случи чудо-добре. Организирайте се по друг начин междувременно.
Виж целия пост
# 288
Здравейте за раждане в Чехия трябва ли ми удостоверение за семейно положение?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия