МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 59-та ТЕМА

  • 82 863
  • 750
# 75
Аз на спаначения хляб слагам пържен лук и пържен бекон, понякога слагам само сушен лук, който си купувам от Карфур и е много ароматен Peace
Виж целия пост
# 76
KayRenn, каква е рецептата за хляб с доматен сок?
Виж целия пост
# 77
Доматено пюре ли е или доматен сок ,може ли доматен сок от шише / домашен/.
Виж целия пост
# 78
Да попитам още нещо.. Незалепващото покритие на хлебопекарните отделя ли токсини, които преминават в хляба? newsm78 
Виж целия пост
# 79
все още сме живи , макар че използваме казанчетата от 4-5 и повече години
Виж целия пост
# 80
При мен на второто печене се появи черно около едната дупка от бъркалката. Като измих казанчето видях, че под бъркалката е обелено покритието  Sick
Виж целия пост
# 81
При мен на второто печене се появи черно около едната дупка от бъркалката. Като измих казанчето видях, че под бъркалката е обелено покритието  Sick
Каква марка ти е хлебопекарната?
Виж целия пост
# 82
Аз с един такъв въпрос, вчера пекох един хляб и чак днес го резнах, на външен вид е супер, но нещо вътре лепка...
Може ли да го метна във фурна да се допече - ако да колко време - на колко градуса... или така като е отрязан вече няма да го бъде.
Виж целия пост
# 83
Аз с един такъв въпрос, вчера пекох един хляб и чак днес го резнах, на външен вид е супер, но нещо вътре лепка...
Може ли да го метна във фурна да се допече - ако да колко време - на колко градуса... или така като е отрязан вече няма да го бъде.
Аз бих до допекла. Няма да е перфектния хляб, обаче ще е по-добре от сега.
Виж целия пост
# 84
Аз с един такъв въпрос, вчера пекох един хляб и чак днес го резнах, на външен вид е супер, но нещо вътре лепка...
Може ли да го метна във фурна да се допече - ако да колко време - на колко градуса... или така като е отрязан вече няма да го бъде.

Да не опита прехвалената  Crazy Mr. Green Sick памук погача? Още вчера писах, че веднага след приготвянето бива, но за следващ ден - не. Определено тестото й тогава стои едно такова по-тестено /глетаво... не намирам точната дума/.
Според мен нарежи на филийки и изпечи на сухари или пък нарежи на кубчета и направи крутони.
Виж целия пост
# 85
Записвам се в новата тема! Бонго, благодаря   bouquet
Вчера правих за първи път хляб с брашно от лимец, но не само лимец. Сложих овесени трици, мащерка и шарена сол. Стана божествен Simple Smile
Може ли рецептата  Praynig Вчера не си купих брашно от лимец, защото не зная как се прави такъв хляб.

milittana , точна рецепта не мога да дам. Ще кажа приблизително: 320 мл айрян, 120 гр брашно от лимец, 200 гр грахам, 100 гр бяло брашно, 3 с.л овесени трици, 2 с.л олио, 1 с.л захар, 1 1/2 ч.л сол, 1 с.л лимонов сок, 1 1/2 ч.л френска мая. Програма "Пълнозърнест хляб" и гледах тестото, наложи се да добавя малко брашно.


A  какво е количество на мащерка и шарена сол?
Виж целия пост
# 86
Не Simple Smile
Да в крайна сметка ако нищо не стане на крутони.
Виж целия пост
# 87
От петък съм с Silvercrest - 2 дни работи неуморно и произвежда памук погача за всички близки и приятели(първия опит беше мммммм).
За Великден ще меся козунаците с тази машинка. Ще помоля по-опитните да ме упътят от Метро какво брашно да си купя за козунаци - по спомени от предишни теми бяха хвалили някакво италианско.
Сега се връщам да чета и рецепти. Само се колебая дали да е с кисело или с прясно мляко козунака.
Виж целия пост
# 88
и в другите магазини има хубави брашна.
щом ще правиш козунаци (значи няколко) можеш да направиш един с к.мляко , един с пр.мляко, един със сметана ...
Виж целия пост
# 89
При положение, че да омесиш едно тесто отнема тчоно 15 мин заедно с премерване на съставките не знам защо се занимавате с тези машини.
Според мен и се опича по-добре във фурната отколкото в машина за хляб. А и с прясня мая .....


Сериозно?!? Само 15 мин. Тц, Тц, тц...

То така за какво ти е и компютър - информацията можеш да я намериш и в пресата!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия