Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бургаски мами-раждане през 2015г.

  • 62 659
  • 130
        stork-girl 1stroller newsm30 newsm07

            Здравейте момичета!
      Отварям тема за всички дами ,на които им предстои да станат майки през 2015г.
 Бременна съм в 6 г.с.очакван термин 23.11.2015г.
Изчетох почти всички коментари от предишни теми относно АГв Бургас-разнородни отзиви получих и сега съм  объркана.
Някаква информация за Черноморска относно специалисти,цени на раждане и др.
Вие къде планувате раждане и при кои специалисти?
Някой има ли информация др.Нина Добрева дали още практикува в Бургас и къде е кабинета и? EFP Misc Baby Bottle newsm32 preggo preggo preggo
Виж целия пост
# 1
Аз явно ще съм първа  Laughing

Бременна съм в 35 г.с. с термин 09.05.2015
С Бургаските болници няма как да не си объркана и не вярвам, че това ще се промени и след тази тема.
С тази бременност лежах и в Окръжна и в Девата. От Черноморска за съжаление нямам никакви впечатления. След голяма чуденка, аз лично избрах ЖК да ми следи д-р Недялков, а раждането живот и здраве да е в Дева Мария! Успех на теб при избора и лека бременност  Hug
Виж целия пост
# 2
Нина Добрева няма ли кабинет в Зорница  newsm78 ти доволна ли си от нея,защото аз съм ходила в Поморие при нея докато практикуваше там за гъбички и не ми хареса нейното отношение към мен лично пък и 300 зора да и измъкна думите от устата  #Crazy не съм от Бургас,но живея тук и тук ще раждам.не зная как са болниците особено Черноморска.Мисля да раждам в Мбал-а.на ЖК се следя при д-р Гавазова в 4 Поликлиника и съм доволна от нея.Аз също бих предложала д-р Недялков за Девата,а за Черноморска д-р Лазарова за тях знам че има доволни.Успех и от мен ,защото избора е голям.Лека бременност   bouquet
Виж целия пост
# 3
 


   Да аз имам впечатления от нея при първото ми раждане.То беше преди 10г.Тя проследи цялата ми бременност в Оксиком,и родих при нея.Доволна съм от отношението й,отзова се при раждането,. Родих нормално .
От тогава са направени две нови болници-Дева и Черноморска, като условия са далеч по добри от  държавната болница ,в която раждах.Но ми се щеше да разбера как е от гледна точка на специлисти.
Защото все пак си е доста време. preggo preggo preggo
Виж целия пост
# 4
Здравей, на мен ми предстой раждане скоро. Аз съм си избрала Девата, бях на Ден на отворените врати, но се надявам скоро живот и здраве да споделя  преки впечатление от там.
Лека бременност!  Hug
Виж целия пост
# 5
Здравейте бургаски майчета, от кога чакам да видя такава тема. Дай боже всичко да е наред и аз ще се наредя сред бургаските мами през 2015.

viiikiii ние с теб сме горе долу заедно, аз в 8 г.с седмица с вероятен термин по калкулаторите из интернет 11.11.2015г.
Аз ходя при д-р Татарова в девата много съм доволна от нея , страхотна е.

Надявам се да се заформим групичка , че да си обменяме опит !
Виж целия пост
# 6
 Ами много се радвам ,че явно темата ми ви допадна .Тъй като аз през всичките тези години следях темите ,четейки,но никога не се осмелих да пиша . preggo
Лека бременност на всички ви и безпроблемно раждане. smile3525 smile3525
Виж целия пост
# 7
    Здравейте
днес бях на първи преглед в Девата- Ветрен.
Случи се на смяна доктор Минчев.Направи ми добро впечатление.Потвърди наличие на бременност 6-7 седмица.
Мисля да продължа на ЖК при  него ,само,че следващата консултация ще е в Света София,там ме вика.
Момичета имате ли повече информация за доктора,тъй като попаднах на него случайно.
Аз при първото раждане родих нормално ,бих искала ако всичко бъде наред пак да родя нормално.
Но като цяло отзивите за докторите  във форумите  повече се отнасят за секцио.И така не мога да получа много информация.
Имам чувството,че такива като мен май са изключение. newsm51

,
Виж целия пост
# 8
Здравей, на мен ми предстой раждане скоро. Аз съм си избрала Девата, бях на Ден на отворените врати, но се надявам скоро живот и здраве да споделя  преки впечатление от там.
Лека бременност!  Hug
Моника би ли ми казала:ти насочи ли се към конкретен АГ в Девата за раждането т.е.доплащаш ли за избор на екип или не?
И ако да това кога се прави непосредствено преди раждането ли?
 Безпраблемно раждане!!
Да с избор на АГ ще бъда, точно д-р. Минчев е моя избор. Да доплаща се за избор на екип, в сайта на болницата има заявление за раждане и там можеш да видиш всички цени. За избор на АГ, мисля че беше 250лв, а на акушерка 150лв. 
Виж целия пост
# 9
        stork-girl 1stroller newsm30 newsm07

            Здравейте момичета!
      Отварям тема за всички дами ,на които им предстои да станат майки през 2015г.
 Бременна съм в 6 г.с.очакван термин 23.11.2015г.
Изчетох почти всички коментари от предишни теми относно АГв Бургас-разнородни отзиви получих и сега съм  объркана.
Някаква информация за Черноморска относно специалисти,цени на раждандане и др.
Вие къде планувате раждане и при кои специалисти?
Някой има ли информация др.Нина Добрева дали още практикува в Бургас и къде е кабинета и? EFP Misc Baby Bottle newsm32 preggo preggo preggo


Вики аз съм горе долу с теб термина ми е на 27.11.2015г Simple Smile Момичета аз много се чудя какво да правя , чух че за Девата ако се запиша да ми се води бременността от някой генеколог там , раждането после е безплатно , но искат към 500лв за следенето на цялата бременност . Това вярно ли е? Някой има ли идея общо колко излиза нормалното раждане там. Другото което чух е ,че много момичета отиват да раждат нормално , но накрая все излизало някакво усложнение и ги прекарвали секцио. Демек да ги одерат повече пари. От друга страна пък казват ,че в МБАЛ Бургас било мизерно и не обръщали никакво внимание на родилките, акушерките били злобни. Моля някое момиче което се е записало в Девата да даде малко информация за някой читав лекар там и за каква сума става въпрос.
Виж целия пост
# 10


     kremi12
  относно това колко ще ти струва раждане в Девата попълни това примерно заявление каклулатор  и ще разбереш http://www.devamaria.com/bg/medical/birthcalculator/
Аз лично го попълних няколко пъти с няколко различни варианта и ми стана ясно .


А това ,което казваш за секциото е много лошо дано да не е вярно,но допускам да е истина ,защото звучи логично и за съжаление това е масова практика по болниците .Ако се лекуваш  по здраввна каса правят от ,,мухата слон"за да източат повече пари от здравна каса.А в случая за да платиш по- добре .
Леле ужас.
Аз бих се съгласила на секцио единствено ако е крайно необходимо,но ако те поставят в такава ситуация?!Въпреки ,че това ще ми е второ раждане дилемата ми е била: нормално раждане с упойка или нормално раждане без упойка.А секцио само по медицински показания.

Момичета като се замисля всички мои познати жени ,които са раждали в Девата са раждали само секцио.Моля пишете ако имате информация за нормално раждащи.
Защото ако това наистина е практика по добре пак да си раждам в МБАЛ.
Виж целия пост
# 11
Терминът ми е 09.05. Съвсем скоро ще ви дам прясна информация  Laughing
Насочена съм към Девата за нормално раждане от моя лекар, който ми води ЖК , без абсолютно каквито и да е причини за секцио, нооо ще видим.
Иначе ако си водите ЖК при някой от лекарите в Девата, нормалното раждане е безплатно. Не знам, ако поискате упойка тя дали се плаща. Иначе за следенето на бременността пари не са ми вземали. Следя се в Св. София.
Виж целия пост
# 12
Малко да побутна темата.
Раждах преди година и половина в Окръжна болница със секцио. Имах медицински причини, потвърдени от 3 лекари. Като цяло условията не са много лоши. Все пак се бях настроила, че отивам в болница, а не на хотел. Условията бяха по-лоши в реанимацията, но след това стаите са след ремонт, баните са нови и всичко чисто и е съвсем приемливо. Лошо отношение не съм имала от никого. Никой не е бил злобен или арогантен. Много съм доволна от АГ  д-р Ангелов. Бях с избор на екип. Акушерките бяха мили и отзивчиви. Факт е, че няма кой да ти обръща внимание през цялото време, но и нужда съм нямала.
Сега съм бременна в 17 г.с. Водя си ЖК при д-р Гамишев (Черноморска). Имам приятелки, които ви го препоръчаха, а и от болницата са доволни. За Девата знам, че условията са добри, но от всички АГ бях чувала само Минчев и то нищо хубаво. Като цяло всички са доволни от него по време на бременността, но след това при раждането се разочароват. Аз като слушам разказите им за водене на ЖК не бих била доволна въобще - няма теглене, мерене, кръвно. На едната ми приятелка на първия преглед й пусна кръвни изследвания и това беше за цялата бременност. Да не говорим, че не й беше казал нищо за контракции, а тя с първа бременност не знае, че има. Та понеже аз имах и й споделих и тя установи, че също има. Обажда му се веднага, а той "Нормално е", а тя в 6 месец. Абе не ми е вариант тоя Минчев.
Ще се радвам и други майки и бременни да се включат.
Виж целия пост
# 13
 
Biskvitka87
 Благодаря за информацията ,която даваш.Всеки има различно мнение по въпроса ,но това му е хубавото на форумите да получиш обективна информация,която да ти служи.
Кажи ,какво имаш точно в предвид като казваш,че ,,по време на консултацията са доволни а на самото раждане не са"-какво на самото раждане ги е разочаровало?И друго като им  е водил д-р Минев консултациите,накрая те  него ли са избрали за раждането ,тоест платили ли са за избор на екип,защото според мен и това има значение или просто той се е случил.
Виж целия пост
# 14
Тази, за която по-конкретно говоря, имаше насрочена дата за секцио. Щеше да е с избор на екип - Минчев. Но бебето тръгна да се ражда по-рано и той не се е отзовал. Втората е била за нормално раждане. Била е на преглед при него понеже е имало вече индикации. Казал й е да си върви. След 1 час обаче я започват болките и тя му се обадила. Той хич не се е сетил за кого става въпрос. Третата се записа при друг лекар в 8ми месец.
Не искам нищо лошо да кажа за човека. В крайна сметка и лекарите са хора и  не могат да са на разположение винаги и безусловно. Мен по-скоро несериозен ми се вижда начина на водене на ЖК. За раждането никой не може да ти даде 100% гаранция, че ще е на разположение. Всичко се случва.
Надявам се при тези от вас, които са при него, прави всички необходими изследвания и следи всичко необходимо.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия