Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Добър невролог в София?

  • 45 980
  • 21
Здравейте,
търся добър невролог в София. От години страдам от епилепсия, а лекарите, които се занимават с този проблем са малко. Смених няколко, включително и едни от уж известните имена в областта, но те само влошиха състоянието ми, което слава на Бога не е толкова лошо. Все пак проблемът си остава, пия лекарства, а и припадъците си продължават.

За съжаление тези дни направих Ядрено-магнитен резонанс и се оказа, че са открили някакви петна в бялата част на мозъка, които преди ги нямаше при другите изследвания. По това, което изчетох може би те са се образували следствие на пристъпите, но не мога да гадая или изобщо да знам какви са тези неща. Затова търся добър невролог в София, който да може да ми разчете снимките от ЯМР-то, а и такъв, който да ме помогне в лечението.

Ще ви бъда благодарна за някакви препоръки   bouquet
Виж целия пост
# 1
Две, които носят едно и също име - д-р Симеонова. Едната работи в Токуда, другата - в бившата правителствена.

Но се пак лекарят е много индивидуален избор - всеки си има собствени критерии.
Виж целия пост
# 2
Благодаря за отговора. Ще потърся мнение за тях, не съм ги чувала. Да, съгласна съм, че отношението към лекаря трябва да е индивидуално, но определено много се напатих, а и нещо вече съм доста ядосана и недоверчива особено след като един много мастит доктор си направи екперимент да ми каже, че трябва да спра изведнъж едно от лекарствата, които пия при положение, че дори и аз знам, че така не трябва да се прави
Виж целия пост
# 3
Проф. Параскева Стаменова - не е мил човек, може да Ви се накара, да ви нагруби, но е изключителен специалист.
Не знам къде работи в момента.
Виж целия пост
# 4
Доц.Генов от ВМА.Има и частен кабинет,там съм срещала пациенти с епилепсия които споделяха, че са много доволни(но е много индивидуално)
Виж целия пост
# 5
Аз съм посещавала единствено д-р Дорина Петрова която е специалист по неврология , унг , отоневрология когато малката имаше проблеми и лекар 3 в 1 си е добър избор Simple Smile и беше много внимателна с дъщеря ми така че ти я препоръчвам  Peace потърсих и номера в интернет  -тук има и адреса на кабинета и.http://www.bgbusinesscatalog.com/%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B5% … %D0%B8%D1%8F.html
Виж целия пост
# 6
Красимир Минкин - София, болница "Св.Иван Рилски"
Виж целия пост
# 7
Благодаря ви за мненията на всички. За Проф. Параскева Стаменова  чух и от друго място, но вече не съм склонна да ходя при лекари, които ще ми крещят и ще ме ругаят. Професорът, при когото съм сега е с много остър език, а и без това лекарствата правят пациенти като мен доста чувствителни. Знам, че лекарите трябва да са добри професионалисти и не искам да ми веят с пера, но не и да ми крещят на главата.

Мерси още веднъж за мненията  bouquet
Виж целия пост
# 8
Мога да ти препоръчам доц. Алексиев, дълги години е работил в МА, но сега има частен кабинет, за съжаление не работи със ЗК, мисля че прегледа е 70 лв. Аз съм ходил при него за други неща, но имам близък приятел с епилепсия от много години и той ми е казвал че е " най-добрия".
Можеш да го намериш в нета, търси Алексиев и син, някъде близо до Плиска му кабинета.
Виж целия пост
# 9
selvy, от Алексиев и от Чавдаров бягам. Това са "големите" имена у нас, които "лекуват" епилепсията. Алексиев изписва почти само Ривотрил за епилепсията (който изчезна в началото на годината и хората буквално се побъркаха). За Чавдаров изобщо не искам да говоря. От години съм при него и напоследък нещата вървяха към подобрение, но изведнъж той реши рязко да ми спре всички лекарства. Многократно го питах дали наведнъж трябва да си спра, защото аз самата знам, че тези медикаменти не се спират от раз и това може да доведе до пристъп. Той само ми се отяде и каза да правя каквото ми е наредил. Е, след като направих каквото ми каза последва много тежък пристъп. Естествено започнах лечението отново и то с 2-пъти по-тежки лекарства и в двойно по-голяма доза, а неговият коментар беше само, че няма да се отърва от него така лесно. Той също не работи със здравната каза и приемите му са платени по 85 лв.

Чета сума западни форуми, моята форма на епилепсия е лека и би трябвало от години да съм се отървала от тази чума, а аз пропилях младостта си и живота си по лекари и с лекарства заради ей такива глупости. Чувствам се напълно отчаяна. По света хората имат пристъпи всеки ден по 4-5 и пак ги оправят, а у нас сме като в каменната ера.  Close
Виж целия пост
# 10
Прочети за епилепсията и последните проучвания във връзка с нивата на серотонин. От д-р Симеонова в Токуда съм страшно доволна, но естествено за нещо далеч по-тривиално. Определено е в час с новите и добри продукти. И беше безкрайно емпатична. При д-р Симеонова от Лозенец попаднах много случайно. Казаха ми, че нравът е леко странен, но с мен беше също така много любезна и емпатична. Отново за рецептата казаха, че е страшно адекватна. Малко като доктор Хаус е - в смисъл стори ми се добър диагностик. И на двете места нямам идея каква е цената на прегледа. В Токуда мисли, че приемат направления, в Лозенец - не.
Виж целия пост
# 11

becky bloomwood, благодаря, ще поразпитам  bouquet Стига да е добра съм склонна да си плащам прегледите дори и да не е по здравна каса
Виж целия пост
# 12
Д-р Кузманова от MБАЛНП “Св. Наум” Peace
 
последно от нея съм доволна  Peace и то много
Виж целия пост
# 13
Д-р Кузманова от MБАЛНП “Св. Наум” Peace
 
последно от нея съм доволна  Peace и то много

 Simple Smile Познавам я, симпатична лекарка е, да
Виж целия пост
# 14
Не знам Yellow_girl, аз просто казах кой знам от както се знам, той всъщност ме знае от бебе. И приятел от детинство с твоя проблем, с мнение за лекаря. Чавдаров съм го чувал, но нищо не мога да кажа за него. Слава богу рядко ми се е налагало да ходя при такива лекари.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия