Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Родители в Драгалевци - разходки през уикенда.

  • 2 747
  • 5
Здравейте,
Напоследък прекарваме уикендите си в Драгалевци, където семейството на мъжа ми има малка вила, в горната част на Драгалевци сме. Обичаме разходките и работата в градината, леко градинарство и пикници. Имаме момченце на 3, 5 г., което обича компанията на приятелчета, но за съжаление около нас няма много деца. Ще се радвам да се запознаем, ако има и други родители със деца в нашия район. Може и на лични.
Виж целия пост
# 1
Присъединявам се към търсенето. Ние сме на 2 месеца, за сега поради условията излизането ни е само в двора. Скоро ще дойде време за разходки и ще е добре да се намери компания Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Здравейте! Моите близнаци са на три месеца и с радост ще срещнем нови приятели за разходка в квартала.😁
Виж целия пост
# 3
Остава само да се пооправи времето и да се поизчистят улиците Simple Smile
Виж целия пост
# 4
Привет момичета,
Ние зимата сме в града, но с нетърпение чакаме да се разпролети и да прекарваме повече време на мястото ни в Драгалевци. Ще се радвам да се запознаем  Hug Моето детенце вече е на 5, но се радваме на всякаква компания. Поздрави.
Виж целия пост
# 5
Здравейте и от нас. Аз имам момченце на 2 години и 9 месеца. Не сме приети и за детска градина, иска ли някой да играе с нас?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия