Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Моля за мнения за лятното училище Патилан и родители пострадали от там

  • 12 446
  • 9
Синът ми посещаваше лятното училище Патилан . Детето е било карано да ближе кръв от по голямо дете и е било душено . Синът ми не може да спи , семейството ми преживя нещо страшно . Попитах г- н Марков къде е бил педагога , за да спаси детето ми , в отговор получих , че децата са много а персоналът малко . С цялото си нахалство Марков имаше наглостта да ми предложи пари за си мълча ... Решила съм да спра това ... Моля ако има и знам , че има други пострадали пишете ми на лични .
Виж целия пост
# 1
А доволни могат ли да пишат, или търсите само отрицателни мнения?
Виж целия пост
# 2
Разбира се , че могат искам мнения  . Да не би да сте Вие г - н Марков ?
Виж целия пост
# 3
Детенцето ми е със синини по цялото вратле . Извадила съм медицинско ... Реших с друга майка на пострадало детенце да си направим проучване и знаете ли какво установихме ?! - едната госпожа клекнала с гръб към и се занимаваше с телефона си , другите си пиеха кафенцето , а децата без надзор могат и да си изколят ...
Виж целия пост
# 4
www.patilan.net след моето сезиране до органите на реда г- н Марков явно доста се е уплашил щом няма достъп дори и до сайта му . Г- н Марков не унищожавайте децата ни , със сълзи на очи Ви умолявам , защото знам ,че четете . Ако всички педагози са като Вас ...
Виж целия пост
# 5
След моя проверка ПАТИЛАН Е НЕЛЕГАЛНО УЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ .
Виж целия пост
# 6
Отзивите, които съм чувала,са били много добри. За първи път ми се случва да разбера за някой недоволен.По принцип проучванията се правят по рано, а не постфактум.
Виж целия пост
# 7
 ooooh! Да права сте наистина по - рано трябваше да проверя . Искам да допълня и още нещо благодарение на форумите с мен се свързаха родители на други пострадали дечица от Патилан . Надявам се още да се появят . От Нова ТВ са обещали на една от пострадалите майки да се заемат с нашия случай . Моля Ви разпространявайте , за достигне до повече хора .
Виж целия пост
# 8
Отзивите, които съм чувала,са били много добри. За първи път ми се случва да разбера за някой недоволен.По принцип проучванията се правят по рано, а не постфактум.
Виждам , че сте се регистрирала специално за моята тема . Благодаря Ви ако сте доброжелателка .
Виж целия пост
# 9
 Много правилно сте разбрала, че съм се регистрирала специално по темата. Случайно попаднах на нея, но тъй като моето мнение не се препокрива с вашето, реших да взема отношение. Направи ми впечатление, че не сте си написала името си. Не е много достойно да се крие този, който петни името на друг. Струва ми се също, че преднамерено търсите отрицателни мнения. Твърде едностранчиво представяте нещата, а дори и Вие самата не сте била там.Има ли вероятност причината за това озлобление да е съвсем друга? Аз също работя с деца и съм наясно, както с детската психология, така и с тази на родителите им. Мисля, че е добре отново да помислите: Кой до каква степен е виновен? Има ли въобще виновен? Къде е вашата вина?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия