Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

жените -РАК....и мъжете ВЕЗНИ....

  • 5 943
  • 4
Интересувам се от тези две зодии ...нещо повече за тяхната съвместимост и др. Crossing Arms
Виж целия пост
# 1
Здравей, Маринела  Hug
Заповядай в тази тема, имаш по-голям шанс някой да ти отговори на питането.
Жена Рак и Мъж Везни - имаме информация само за техните зодии /тоест Слънца/. И двата знака са кардинални, тоест предполагам, че и двамата ще се опитват да доминират, командват, водят във връзката. По различен начин обаче, жената е водна зодия, тя ще го прави по-нежно и ще го удря на чувства, емоции, изблици. Жената е покровителствана от Луната, а мъжът - от Венера, тоест от две женски планети. Той е въздушен знак, обича интелектуалните предизвикателства, естет е, стреми се към справедливост и красота, към любов. Тя е домошарка, идеална за съпруга и майка, грижовна, къщовница, много се влияе от лунните фази и е на настроения.
Виж целия пост
# 2
Жена Рак съм, че и с Козя Луна и мъжете Везни просто ме ужасяват. Има нещо лицемерно-изтънчено в тях. Личицето им винаги трябва да е усмихнато, приветливо или просто приятно за околните, което на мен ми крещи на фалшиво ... освен това в най-честия случай са по-големи кокони от самите жени. Извън личния ми опит и личните ми впечатления, отново поне на слънца съвместимостта не е особено голяма, тъй като са в знаци, които естествено сключват астрологическия аспект квадрат, което означава, че има противоречие между волите и исканията им. Жената Рак има нужда от силен мъж, който да и осигури сигурност и да я защитава, Везни не може да направи това, той има нужда от пространство, свобода, богат живот навън сред хората. Той е екстроверт, тя е интроверт и макар да е възможно да се направят някои компромиси, в крайна сметка все единия ще бъде недоволен. Оставам настрани факта, че не са известни в зодиака като най-верните мъже ... нали.
Виж целия пост
# 3
Здравейте! Аз съм момче Везни. Честно казано, обидих се лекошо от Вашия коментар! Като постоянно сме с усмивка на лице, значи ли, че сме лицемери? Да вземем например зодия Лъв - Слънцето в зодиака, егоцентрици, хора със самочувствие без покритие, или поне повечето, надути принцове и принцеси, каквото искат, харесват, мразят те, това трябва и другите! Има шестима Лъва в моя клас. Познайте какво! Всички ми завиждат за отличния успех и за това, че не са най, най! Не разбирам и в какъв смисъл сте употребили "силен мъж"? Физически или духовно? Жените Рак са доста несигурни, не че ние Везните не сме, и все пак можем да им подадем ръка в тежки моменти и да ги насочим. Славим се като добри съветници. А и всеки човек си има своя звездна карта. Не намирам нищо лошо в това, да се стремиш към перфектното!?нЛюбопитни сме, но наистина не трябва да прекрачваме границата! Ако получите остра забележка от Везни, причината, която всъщност може би ще разберете по-късно, е, че това е за ваше добро. Всеки ще го разбере различно. Един Лъв би си казал: "Защо да си правя труда да си вдигам дрехата? Комуто му пречи, ще я вдигне!" Но жената Рак, би му направила също забележка. Разбира се, и  ние си имаме недостатъците. Но смятам, че е хубаво и да изтъквате добрите черти! Аз уважавам Вашия отговор и не искам това, което написах, да ви се струва като упрек или нещо от този род! Просто защитавам мъжете Везни!
Надявам се това да бъде полезно!
Виж целия пост
# 4
Здравей!
Аз съм женаРак, имах дълги отношения с една Везна. Той обаче имаше асц или луна в Рак и никога не ми е давал поводи за ревност, беше си домошар човек, по заведения ходехме да хапваме и пийваме, не се е вихрил до зори някъде и да не може да се прибере. Всички го обичат, с всички се разбира, но си държи на определени хора и това е.
Даваше ми аз да водя нещата, беше търпелив към мен, рядко е избухвал или се е налагал, по-скоро ме контрираше от мои желания без да предлага алтернатива.
В крайна сметка не успяхме да си паснем.  Днес поддържаме приятелски отношения и се виждаме от дъжд на вятър.
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия