Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Изгубено плюшено мече в парк Белите Брези

  • 1 433
  • 4
Здравейте, мами. Знам, че шансът е нищожен, но все пак реших да се обърна към пишещите тук, може пък да извадим невероятен късмет.

Днес вечерта, около 8 часа бяхме в парк Белите брези, в някакъв момент от багажника на количката е паднала любимата играчка на моето детенце. Бяло плюшено мече, високо около 25см, с много мека, вече малко проскубана козина, лилаво носле, лилави лапички и розова панделка на врата.
Досущ като това: http://www.ebay.co.uk/itm/Cuddles-Collection-Teddy-Bear-white-lo … sh=item1c56ac5182 , само че с лилави детайли. Купувано е от втора употреба и сега шансът да намеря такова е кажи речи никакъв.

Умолявам ви, ако нечие детенце тази вечер е намерило мечето, да ни го върнете. Просто всяка друга играчка бих отписала, но за лош късмет изгубихме точно любимата. Всяка вечер заспива с мечето, през деня навсякъде лазим с него, в количката пак с нас. Cry
Виж целия пост
# 1
връщахте ли се дотам да търсите? не вярвам паднала на земята играчка да се взима, особено плюшена, все пак не създава чувство за чистота и по-скоро хората ги подминават? ние сме губили чорапи, обувки, обици - стояха си и то насред главната пред пощата..
Виж целия пост
# 2
И аз на това се надявах, но обиколихме всичко без успех.
Виж целия пост
# 3
иначе ако не съм го подарила имам подобно много меко мече като от снимката, само, че с бежови лапички и носле, ще видя утре...не са толкова специфични и може да потърсиш, разбирам те напълно, ние имаме една котка Кали, която е подарък от остров Бали и като я изгубихме ...ужас! После я намерихме у нас, замотана жестоко в други неща, но 1 година я нямаше - откритието й беше истински фурор и пак сме неразделни с нея.
Виж целия пост
# 4
Благодаря ти за предложението  Hug . Имаме няколко подобни мечета, но това беше отявлен любимец. Мъка ми е, понеже и за мен имаше голяма сантиментална стойност по ред причини, ама... здраве да е.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия