Бъзо и лесно

  • 1 402
  • 11
Взимате русенско варено и го изваждате от кутията WinkРежете на ивици или както ви е удобно,след което го овалвате в панировката и пържите Grinning
Аз правя панировка с яице и галета Wink
Виж целия пост
# 1
Ама пържи ли се или се яде така...със суровата панировка  Mr. Green
Виж целия пост
# 2
Ами зависи как го предпо4итате Mr. Green

п.п.Голям съм шемет Mr. Green
Виж целия пост
# 3
Позната студентска манджа! Бях я забравила...
Виж целия пост
# 4
Аз не съм пробвала, но пък Дияна обича русенско варено... трябва да й направя някой път Simple Smile
Виж целия пост
# 5
Много вкусничко.
Става и с консерва " свинско смляно" по дебелшка е и излизат повече шницели! Wink
Виж целия пост
# 6
Аз пък искам РУСЕНСКОТО ВАРЕНО от едно време.  Crossing Arms Това, което ядох за последно преди година беше отврат. Кажете фирма, която прави ХУБАВО русенско?
Виж целия пост
# 7
На Бони оборот се доближава до старото. Аз купувам само такова, че един път попаднах на едно дето беше бълвоч- мас, сланина, кости и четина. Confounded
Виж целия пост
# 8
Ще опитам, звучи доста вкусно. Мерси за идейката smile3525.
Виж целия пост
# 9
На Бони оборот се доближава до старото. Аз купувам само такова, че един път попаднах на едно дето беше бълвоч- мас, сланина, кости и четина. Confounded
Точно такава пумия бях купила и дори сега ми се гади само като се сетя. Мерси, ще пробвам на БОБИ.
Виж целия пост
# 10
Това наистина е много вкусно предястие, обаче аз го правя с домашно русенско варено и става чудесно.
Свекитата отглеждат разни животни  и от тяхното месо си правим русенско /става много вкусно и от пуешко месо/. Махам кожата и обезкостявам месото, смилам го, слагам сол и чер пипер и го натъпквам в буркани. Варя го 2 часа.  chef
Виж целия пост
# 11
Продава се едно "Силистренско варено",вакуумирано,на Меком-на вкус е доста добро,по-добро от това в консервите.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия