днес за първи път суших ябълки. Отне ми малко повече от 8 часа на 65гр. Току що ги изключих и ще ги оставя в уреда да се охлаждат, така прочетох като препоръка. На вкус са леко киселки и малко са жилави. Искам да добавя, че не съм разбрала и просто не ги обелих предварително. Дали от кората са жилави.
имам и едно запитване. Трябва ли след изпичане да се изваряват в сладък сироп, както съм правила, когато съм сушила на слънце. Една приятелка ми сподели че вече 4-5 години редовно си суши плодове, но винаги ги потапя във врящ сироп и после изсушава във фурната.
Много ви моля, да ми отговорите.
Искам още да ви благодаря за споделените от вас съвети, за вежливото отношение , за това че сте готови да помогнете със съвет на всеки, който има нужда от това.
Пожелавам на всички прекрасна вечер и успешна нова седмица.
Поздрав от мен, Недка Арабаджиева!