Сушилня - комбиниран уред или самостоятелен?

  • 39 088
  • 169
# 165
Ползвала съм и двата варианта и определено предпочитам комбинирания уред, вместо отделни, въпреки че в гласуването мнението е различно. Комбинираният уред няма 15 програми за сушене, но обикновено ползваме 1-2 програми и те ни стигат. Няма нищо по-хубаво от това да включа пералнята вечерта и да извадя сухи дрехи сутринта, вместо да трябва да ги прехвърлям от единия барабан в другия. Така се пестят и пари за ток, защото и двете програми могат да минат на нощна тарифа.
Друго удобство на комбинираните е, че не трябва да чистиш филтъра за мъх след всяко сушене, защото тя си го измива в канала.
Единственото важно е да не се препълва, за да не се мачкат дрехите. Дънки се мачкат повече от останалите, затова тях обикновено оставям на степен "за гладене" и ги гладя или ги оставям да до-изсъхнат опънати някъде.
Виж целия пост
# 166
Аз ползвам тази https://www.technomarket.bg/sushilnq/aeg-l7wbg68w-09168017, защото е по-плитка и мястото не позволяваше дълбочина 60-65см. Имам я от 3години и съм много доволна. Ако имах достатъчно място, може би бих си купила два отделни, защото разпространеното мнение е, че комбинираните се развалят по-често, но в случая нямах алтернатива. Не съжалявам изобщо за избора си, даже се чудя защо не съм го направила по-рано.
Виж целия пост
# 167
Здравейте,
Имам малък опит според мен с най-доброто, два отделни уреда Miele, но сега ми се налага да закупя 2 в 1 за малък апартамент и то за баня, Спряла съм се на  това. https://www.aeg.bg/laundry/laundry/washer-dryers/free-standing-w … -dryer/l9wbc61b2/ Голямо ли ще е разочерованието ми според Вас или ?
Виж целия пост
# 168
Не знам какво ще ти е разочарованието - малко или голямо. Ако прочетеш двете теми за комбинираните уреди (в едната има анкета), ще разбереш, че това е един от най-коментираните модели.
Виж целия пост
# 169
Може и да се разочароваш - казват, че с два уреда е най-добре, а и твоите са от най-добрите, обаче ако твърдо ти трябва 2 в 1 просто няма по-добро.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия